Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam 10 centivel alacsonyabb pasiba. Vajon van esélyem nála? (183cm 19/l)

Figyelt kérdés

SOHA... Nem gondoltam volna, hogy én egyszer "felnézek" majd egy nálam alacsonyabb pasira. Már kábé 14 éves korom óta ekkora vagyok és kaptam elég negativitást emiatt még akkoriban. Aztán szerencsére el tudtam fogadni magam, főleg hogy nagyon sok fiúnak elkezdtem tetszeni, modellkedem is, szép alakom van amiért megdolgoztam.

Viszont nálam alacsonyabb pasi? Soha nem adtam volna erre esélyt. Viszont 3 hete és 2 napja pontosan megismertem Őt akiről a kérdés is szól, elképesztően belezúgtam. Már először is tetszett nekem, gondoltam is magamba - istenem miért ekkora? - olyan helyes és okos, humoros és megnyerő volt mindenkivel, jóba is lettünk egyből. Eleinte csak együtt buliztunk de semmi több, persze volt egy két félre érthetőbb romantikus pillanatunk de semmi különös, amíg el nem kezdtem érezni ezt amit most is. A hétvégén viszont közel kerültünk egymáshoz, tulajdonképpen egész este csókolóztunk. Haza is kísért, olyan tökéletes volt az egész, rég éreztem már ilyet. Sosem volt szó a párkapcsolatokról köztünk vagyis az elején annyit mondtunk, hogy mindketten inkább a lazább dolgok hívei vagyunk, hát ez nálam most már nem aktuális.

Hogyan próbáljam meg finomat a tudtára adni, hogy én konkrétan már a közös babánk gyerekén gondolkodom? Jó csak vicc volt, de szeretnék a barátnője lenni... Minden áron :D Nem tudom Ő hogy áll hozzá ehhez a kérdéshez, mennyire tudja velem elképzelni, zavarja-e a magasságom? Tényleg eddig csak jól éreztük magunkat egymással semmi több. Nem akarom szegényt elijeszteni mert sajnos én ilyenkor a frászt tudom hozni a pasikra egy kissé megőrülök. Vannak itt esetleg olyan fiúk akik hasonlóak mint az általam említett példány? Nálatok ez mennyire lenne gond? Mivel csak hétvégente találkoztunk eddig nagyon gázos lenne és nyomulós ha ráírnék és én hívnám el mondjuk kávézni vagy ilyesmi? Sosem csináltam még ilyet, de nagyon hiányzik.

Köszi hogy végigolvastátok :)

2017. jan. 29. 23:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
"közös babánk gyerekén" Azaz "közös babánk nevén" :D Bocsi tiszta béna vagyok
2017. jan. 29. 23:02
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Hat en kifejezetten az alacsony csajokra bukok, de tobb haverom is van akik magasabb novel, feleseggel vannak. Sot meg a nagyfaterom felesege is magasabb volt kb 10-15 centivel. Most jutott eszembe haverom aki ugy a derekamig er, ( jo en nem vok tul alacsony ) de neki volt egy ugy a vallamig ero csaja. Eloszor csak neztuk oket aztan rajottunk, hogy az igaz szerelemnek nincsennek hatarai. Szoval neparazz. Jo lesz az. :)
2017. jan. 29. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
12%
Általad említett példány. Mi ő? Csak nem egy díszpinty? Rúgnám ki azt a nőt páros lábbal, aki példánynak nevez, akárcsak egy anonim fórumon is. Szerintem te csak rég dugtál, ez a bajod. :D
2017. jan. 29. 23:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Fúúú valaki nagyon sértődékeny. Nem dugtam olyan régen de köszönöm a tanácsot. Szerintem te is próbáld ki talán megnyugszol picit :)
2017. jan. 29. 23:27
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem szokott minket zavarni. Amúgy fekve úgyis magasabb nálad ;D

30/f

2017. jan. 30. 02:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Esély mindig van. Modell csajra meg ki nem vágyik? :D
2017. jan. 30. 05:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Felejtsd már el a centiket! Meg amúgy is... lehet, hogy odalent meg egy olyan dolog van, ami meg oriási! ;)
2017. jan. 30. 06:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Bárcsak belém szeretne egy olyan lány aki tetszik külsőre nekem is. Bár az alacsony lányokat kedvelem, de egy jó alak, egy szép arc, egy gyönyörű mosoly feledteti a magasságot.

Miért lenne gáz? manapság már minden elfogadott.

2017. jan. 30. 07:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Köztünk 4-5centi van a javamra, de pont nem érdekel. Nagyon jo ember, remek társ, és isteni az ágyban. Magassarkut meg ugysem szeretem.

Hajrá, csajszi, de már most készülj fel a furcsa, esetleg sértö pillantásokra, beszologatásokra.

Én elso bemutatás után megkaptam, hogy miért ilyen "alacsony". Na, azzal a lendülettel ugy kiosztottam az illetöt, hogy mindenki lezárta magában a hisztijét.

2017. jan. 30. 08:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Mondd, mit veszíthetsz vele ha megkérdezed tőle, hogy van-e kedve valami közös programot csinálni, mert a múltkor nagyon jól érezted magad mellette?

Lehet hogy meglepődik az érdeklődéseden, de biztos hogy nem hajt el.

Szurkolok neked :)

2017. jan. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!