Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beleszeretni ha mar hosszu idje erzelmeim vannak iranta?

Figyelt kérdés

Baratsag extrakkalba vagyunk.vannak erzeseim felé de nem gondolnam h ez szerelem.Ha együtt vagyunk jó vele. Vonzodom hozzá szeretem olelgetni puszilgatni fogdosni, kötődőm is hozzá. Ha 1 hétig nem találkozunk igaz gondolok rá de nincs az a falat kaparom ha nem látom kínzó érzés mint a szerelmeseknel. Vagy. Ha 2 hétig nincs szex nem vágok eret magamon. Gondolkoztam ha azt mondaná jarjunk nem mernék vele jarni mert kevesebnek ereznem magam hozza kepest.nem tudnek neki szinvonalat nyujtani. Lehetseges h a félelem miatt nem szerelem amit erzek? Én vagyok a nő

Szeretnék igazi szerelmet érezni mégha nem is viszonozza, de annyi félelem gát van bennem. H kevés vagyok neki gáz vagyok nem tudok szexelni kívül mást Nyújtani neki stb

2024. júl. 2. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
"ha azt mondaná jarjunk nem mernék vele jarni mert kevesebnek ereznem magam hozza kepest" - De nem mondja. Mi a gondod? Majd talál valakit, akivel járni akar, vagy te találsz, és akkor ennek vége.
2024. júl. 2. 18:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy "barátság extrákkal", ez a mostani generáció egy baromsága!

Ez egy oxymoron!

Ha barátság van, nincs extra, ha extra van, az nem barátság!

Ez egyszerű szexkapcsolat, amibe többet látsz, mint kéne!

Talán épp ez a gond, hogy fogalmad sincs érzelmi szinten, melyik kapcsolati fogalom, melyik érzés mihez kapcsolódik, mi mivel férhető össze.

Javaslom az ember kapcsolódási pontjainak (homo sociologicus) mélyebb tanulmányozását!

2024. júl. 2. 18:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem tudod befogadni ezt a férfit, mert kevésnek érzed magad, és amennyit tudsz adni ő is annyit tud neked adni. Nincs önbizalmad, tele vagy komplexussal. Egy köztes megoldásban vagy, kiakarod csikarni azt amit magadban sem rendeztél el. Előbb talán a saját házad táján kellene rendet tenned és ha már rend van akkor abba megfog érkezni a megfelelő partner. Ő itt és most veled, csak egy opció vagytok egymának, ne gondolj bele mást.
2024. júl. 2. 18:40
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Barátság extrákkal tipusu pasikba én mégcsak nem is akarnék szerelmes lenni.("nem érdemlik meg") Nem értem minek görcsölsz ezen.
2024. júl. 2. 18:41
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Drága jó Istenem. E kérdés után muszáj lesz kimosni a szemem szappannal.

"Szeretnék igazi szerelmet érezni mégha nem is viszonozza..."

Első dolog az drága bogárka, hogy igaz szerelem nem működik mármint amelyről te álmodozgatsz foylamat. Minden szerelmi kapcsolatban van balhé. Másrészt nem lehet igaz szerelemről beszélni ha ő beléd nem szerelmes mégha te az is lennél belé.

Harmadszor, nem utolsó sorban a szerelmet mégha plátói is, viszonzatlan nem lehet erőltetni!

Persze, hogy nem vagy bele szerelmes hiszen magadra erőszakolod az érzéseket.

Képes vagy a nem létező szerelem miatt ezerszer is aláfeküdni hátha beleessel.

Negyedrészt a szerelem előtt van a fellángolás időszaka. Abban az állapotban kaparod inkább a falat és nemcsak szexuális értelemben.

4(!!!) dologban javítottalak ki. Egyáltalán fogalmad sincs a szerelemről és te akarsz görcsösen szerelmet? Nem tudom mi a franc bajod van, de valószínűleg baromira infantilis vagy és persze önbecsülés nélküli rongy akibe beletörölhetné akármennyi férfi még a kakis gatyáját is. Álmodozás helyett inkább mehetnél pszichológushoz. Minden rosszindulat nélkül alaposan rád fér a segítsége.

2024. júl. 2. 18:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem voltam még szerelmes szeretném megtapasztalni. Egyébként ettől függetlenül érzek iránta nem csak vonzalmat hanem szeretetet is. Szeretem babusgatni vigyázok rá. Ha szomru akkor en is rosszul érzem magam. Csak szerintem ami akadályozza h ki ontakozzon bennem a sok félelem h nem nézzem magam semmibe kevésnek érzem magam hozzá, meg az h nem szeret viszont
2024. júl. 2. 18:46
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Mert ő nem akarja. Ha egy pasi el akar szédíteni mert kéne neki akár egotuningból is de az hogy a nő szerelmes legyen, akkor azt elérik.

De a pasik sokesetben ügyelnek inkább arra hogy a maszlaggal ne legyenek terhelve zsibbasztva ne legyen szerelmes a nő. Nem nyitnak érzelmileg. A szex kell csak es max morzsákat hintenek el a beetetés miatt sokan még azt sem. De azok így nem is tudnak szexelni sem kivel szinte.

2024. júl. 2. 18:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos én is csak azt tudom javasolni, hogy szakember segítségét kellene kérned, nagyon rossz úton jársz és fogsz is mert sajnos nincs önszereteted, így önbecsülésed se és az a "barát" rendesen kiélvezi majd fogja más "barát" is. Csak egy lyuk vagy számára és ha akad tőled jóval okosabb, szebb, önbizalommal teli való nő téged úgy kivágott, hogy pislatani se lesz időd. Szedd össze, valójában varázsolj magadnak emberi méltóságot és fejezd be a SZEXKAPCSOLATOT vele saját magad érdekében!
2024. júl. 2. 18:49
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem ő lesz, akibe majd beleszeretsz?

Az ilyesmit nem lehet, és nem is érdemes erőltetni.

2024. júl. 2. 18:50
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Le lettem pontozva, gondolom te is lepontoztál kérdező, de az igazságot írtam. Nem tudod hogyan alakul ki a szerelem érzése. Mindenáron szerelmet akarsz érezni iránta, de nem fogsz mégha bele is halsz akkor se.

Ráadásul még önbecsülésed se van. Hogyan szerethetsz valakit ha saját magad nem szereted és tiszteled???

Először magad kéne megbecsülni és megtanulni szeretni és csak aztán más személyt.

Hány éves vagy, 12? Vagy szellemileg elmaradott vagy már bocsánat? Tök komolyan kérdezem. Abnormális amit akarsz minden fajta szemszögből nézve.

2024. júl. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!