Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beleszeretni ha mar hosszu idje erzelmeim vannak iranta?

Figyelt kérdés

Baratsag extrakkalba vagyunk.vannak erzeseim felé de nem gondolnam h ez szerelem.Ha együtt vagyunk jó vele. Vonzodom hozzá szeretem olelgetni puszilgatni fogdosni, kötődőm is hozzá. Ha 1 hétig nem találkozunk igaz gondolok rá de nincs az a falat kaparom ha nem látom kínzó érzés mint a szerelmeseknel. Vagy. Ha 2 hétig nincs szex nem vágok eret magamon. Gondolkoztam ha azt mondaná jarjunk nem mernék vele jarni mert kevesebnek ereznem magam hozza kepest.nem tudnek neki szinvonalat nyujtani. Lehetseges h a félelem miatt nem szerelem amit erzek? Én vagyok a nő

Szeretnék igazi szerelmet érezni mégha nem is viszonozza, de annyi félelem gát van bennem. H kevés vagyok neki gáz vagyok nem tudok szexelni kívül mást Nyújtani neki stb

2024. júl. 2. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Baratsag extrákkal kaocsiban ahol a másik csak egy f.sz nem is kéne kialakulnia semminek.
2024. júl. 2. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő szerelmes lenne beléd te akkor se fogsz beleszeretni kérdező. A szerelem, az érzések nem úgy keletkeznek. Más személybe fogsz az lenni. Felejtsd el a szerelmet iránta minél hamarabb mert úgyse fog összejönni.
2024. júl. 2. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Honnan tudod h nem szeret viszont?

Mekem csak a szerelmed es szex eleg lenne. Nem ertem mi tobb kellene.

2024. júl. 2. 19:30
 14/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem illünk össze mindenkivel egyformán, kérdező. Van, akit az első perctől utálsz, van, aki hidegen hagy, van,aki szimpi,van, akit szeretni is tudnál, és van/lesz, akinek egy pillantásától megroggyan a térded. Na, ez utolsó kategória, ahol érdemes kereskedned.
2024. júl. 2. 19:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam mert ha van vonzalom meg szeretem amit ad nekem akkor szerelmes is tudnék bele lenni, mert gondoltam a szerelem igyalakul ki. H vonzalom+plusz ha jól esik amit nyújt törődés stb akkor ebből alakul a szerelem
2024. júl. 2. 20:05
 16/17 A kérdező kommentje:
14 es na szem pont ebbe vagyok h van akit szeretni is tudnék. Na de kérdés miért nem vagyok szerelmes miért rekedt meg a vonzalom szintjen
2024. júl. 2. 20:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert a vonzalom és a kedvelés kevés. Nincs meg a plusz amiből kialakulhat szerelem iránta és már nem is fog soha!
2024. júl. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!