Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kezdenétek olyan pasival (ha mondjuk beleszeretnétek) akinek nincsenek érzelmei?
Semmit nem érzek az égvilágon, leszámítva a fizikai fájdalmat.
Szerintem az agyamból hiányzik ez a rész.
Gondolom szociopata vagyok, mert szorongani se szoktam semmi miatt.
Egyszer már volt egy barátnőm, aki elvileg (valamennyire) szeretett engem, de én semmit nem éreztem iránta, pedig egyébként kedveltem őt nagyon. Akkor még nem realizáltam hogy nincsenek érzelmeim. Erre 25 körül jöttem rá.
De kezdenétek ilyen pasival ha beleesnétek?
F/27
Megesett már, hogy beleszerettem ilyen férfiba, próbáltam közeledni, kedves lenni. De úgy éreztem, ő élvezi, hogy megszerettem és odafigyelek rá, de amúgy nem érdekli, mi van velem. Ha keresem, jó, ha nem keresem, úgy is jó. Nem is lett semmi a dologból.
Szerintem az ilyen férfi alapból zárkózott, és nem lehet tudni, hogy őszinte-e és lehet-e rá számítani pl. betegség, egyéb nehézségek esetén, vagy csak fapofával fogadja azt is és egótuningra használja, aki szerelmes belé. Szóval erre nem lehet kapcsolatot alapozni.
Lehet te vagy az exem.
Ugyanez volt, a mai napig összerándul a gyomrom ha rá gondolok :( Senki nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, mint ő.
Így a kérdésedre válaszolva, miután beleestem már és akkor tudtam meg, hogy nincsenek érzelmei, én boldogan elviselném még ezt is, csak legyen velem. :)
26N
Irigyellek.
Mindig az olyan emberekert vannak oda,akinek nincsenek erzelmei. Mert az laza meg meno.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!