Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Kezdenétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Kezdenétek olyan pasival (ha mondjuk beleszeretnétek) akinek nincsenek érzelmei?

Figyelt kérdés

Semmit nem érzek az égvilágon, leszámítva a fizikai fájdalmat.

Szerintem az agyamból hiányzik ez a rész.

Gondolom szociopata vagyok, mert szorongani se szoktam semmi miatt.

Egyszer már volt egy barátnőm, aki elvileg (valamennyire) szeretett engem, de én semmit nem éreztem iránta, pedig egyébként kedveltem őt nagyon. Akkor még nem realizáltam hogy nincsenek érzelmeim. Erre 25 körül jöttem rá.

De kezdenétek ilyen pasival ha beleesnétek?

F/27

2018. jan. 17. 07:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak úgy vagyok kapcsolatban, hogy szeretek és szeretve vagyok. Másképp számomra nincs értelme.
2018. jan. 17. 07:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy okot, hogy miért legyek ilyen emberrel kapcsolatban! Sajnos nekem egy se jut eszembe.
2018. jan. 17. 08:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem normális... nem beszélgettél erről valakivel? A szeretet alap.
2018. jan. 17. 08:24
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem örülj neki!
2018. jan. 17. 08:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan nem
2018. jan. 17. 08:33
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Megesett már, hogy beleszerettem ilyen férfiba, próbáltam közeledni, kedves lenni. De úgy éreztem, ő élvezi, hogy megszerettem és odafigyelek rá, de amúgy nem érdekli, mi van velem. Ha keresem, jó, ha nem keresem, úgy is jó. Nem is lett semmi a dologból.

Szerintem az ilyen férfi alapból zárkózott, és nem lehet tudni, hogy őszinte-e és lehet-e rá számítani pl. betegség, egyéb nehézségek esetén, vagy csak fapofával fogadja azt is és egótuningra használja, aki szerelmes belé. Szóval erre nem lehet kapcsolatot alapozni.

2018. jan. 17. 08:36
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Azt se felejtsd el odaírni, hogy alkoholista vagy, munkanélküli, igénytelen, ocsmány és nőgyűlölő is.
2018. jan. 17. 08:41
 8/16 anonim ***** válasza:
41%

Lehet te vagy az exem.

Ugyanez volt, a mai napig összerándul a gyomrom ha rá gondolok :( Senki nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, mint ő.

Így a kérdésedre válaszolva, miután beleestem már és akkor tudtam meg, hogy nincsenek érzelmei, én boldogan elviselném még ezt is, csak legyen velem. :)

26N

2018. jan. 17. 08:41
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem érzel semmit, akkor nem érzel szerelmet sem, ergo mi értelme kezdeni egy olyannal, aki nem fog viszont szeretni? Amúgy, ha nem éreznél SEMMIT, akkor nem éreznél kíváncsiságot, hogy megkérdezd ezt, nem éreznél késztetést, hogy keress valakit, aki szeret téged..stb.
2018. jan. 17. 09:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Irigyellek.

Mindig az olyan emberekert vannak oda,akinek nincsenek erzelmei. Mert az laza meg meno.

N

2018. jan. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!