Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzel mikor csak kezdesz valakibe beleszeretni, és milyen érzés mikor már szerelmes vagy?
Kezdrtbrn kivancsi vagyok ít e hív e akar e, doppingol e engem, vonz jó a társasága van kémia, és ha a visszajelzései pluszolnak engem kezdem az illuziok gyártását hogy kettesben andalgunk biztos majf osszekoltozunk, álmodozom szer3lm4d leszek.
Ezzel ellentétben ha nem pluszol az illető, hanem hanyagol nem ir nem hív dtb szomoruan ugyan de lazán tudom venni a lapot, visszavenni, ignorálni, elfelejteni.
Tehát ez még a kezdeti "bizsergés" szakasza amit irto gyorsan el is tud illanni.
Ha már mondjuk járunk, szerelmes vagyok, az abban különbözik hogy az elengedés màr nehéz. Mert a szerelem oxitocin kötődést meg egy "ködöt" vált ki az agyba, tehát ha hanyagol is, vagy akát bunkózik is, elengedni nem megy hanem a remény van hogy lehet változik majd, lehet neki több idő kell, aztán önvádak hogy lehet én rontottam el vmit, vagy én nem vagyok vonzó neki, aztán ezeken a folyamat görcsölés tenni akarás, egyben tartani akarás meg a többi kín hót feleslegesen.
Csak ilyenkor nem tud racionális lenni az ember hogy aki menni akar rá kell adni a kabatot, egx szerelmes teljesen feleslegesen is küzd és vívja a maga szélmalomharcait.
Aztán ahogy vagy jön más akkor pikk pakk át lehet szeretni a másikba inkább.
Vagx szakítás van, es nincs más, de akkor az oxitocin kezd tisztulni ami depis elvonási tünrtekkel jár. Ilyenkor sokan mennek inkább vissza az exhez lejátszani a további szélmalomharcaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!