Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Miért érdekel annyira, hogy miközben várt rám, kevert-e, esetleg bepróbálkozott-e más lányoknál? Illetve ha ennyire szerelmes típus, hogy képes nagyon hamar beleszeretni valakibe akkor vajon elfelejtette-e már az exeit?
Tök jó, hogy ennyire komolyan veszed a párkapcsolatokat, de szerintem nagyon előre gondolkodsz és hülyeségeken parázol.
Szerintem, ha egy pasas képes ennyit várni rád és rájönni, hogy össze vagy zavarodva, félsz és azért nem közeledsz felé , azzal már megéri foglalkozni. Nem kell a randitól sem parázni. Én általában félig ismeretlen emberkékkel teázni/kávézni/forró csokizni szoktam menni, viszonylag népszerű helyekre, mert 1.) emberek között vagyunk, de mégis tudtok kettesben beszélgetni 2.) ha nem jól alakulna, rövidre lehet fogni a dolgot.
A szüleidnek leginkább az igazat érdemes mondani. A parázós szülőket általában megnyugtatja az, ha tudják hol van a kicsi lányuk, kivel, meddig és mikor érkezik haza (vagy ha késel vagy maradnál még, akkor szólj nekik).
Valószínűleg ezért nem leszek népszerű, de amíg csak VELED van, csak TÉGED szeret, csak VELED foglalkozik nem érdemes azon agyalnod ki, mi, hogyan volt előtted. Pasi. Máshogy látja a világot, máshogy látja a párkapcsolatokat stb. Azon se lehetne csodálkozni, ha próbálkozott volna másnál is, nem érdemes belőle problémát csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!