Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzel mikor csak kezdesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzel mikor csak kezdesz valakibe beleszeretni, és milyen érzés mikor már szerelmes vagy?

Figyelt kérdés

2023. dec. 22. 17:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Rengeteg ember nem szereti a masikat megis egyutt vannak egyutt elnek. Ha egyutt elnek az meg mar elkotelezodes
2024. febr. 8. 14:17
 22/27 A kérdező kommentje:
Aki szerelmes kizarolagosan maganak akarja a szerelme targyat. Ez lehet birtoklas is ahoz meg nemmkell szerelem szerintem
2024. febr. 8. 14:18
 23/27 anonim ***** válasza:
# 20 Elköteleződni sok más okból is lehet, nem csak szerelemből. Egy másik topikban is szó van erről. Elköteleződni lehet szerelem nélkül, de szerelem nem létezik elköteleződés nélkül.
2024. febr. 8. 14:33
 24/27 anonim ***** válasza:
# 22. Tévesek a fogalmaid. A szerelem nem birtoklás. A szerelem két ember olyan szoros össztertozása, amiben nincs helye egy harmadiknak vagy egy negyediknek.
2024. febr. 8. 14:34
 25/27 A kérdező kommentje:
Es mikor a szereto felé is kizarolagossagit var el az ember meg a fekeseg fele is? Errenirtam h lehet birtoklas is
2024. febr. 8. 14:42
 26/27 anonim ***** válasza:
# 25. Az a szitu, amiről Te beszélsz, az én felogásom szerint nem szerelem. Az simán lehet birtoklás, és emellet még átverés is, hazugság is, becsapás is, becstelenség is, mind a feleség felé, mind a szerető felé. A szerelem nem ilyen. Akit szeretek, azzal nem viselkedek így.
2024. febr. 8. 15:00
 27/27 anonim ***** válasza:

Kiváncsiságot hogy viszonoz e benne is az van e amik bennem belul.(kezdek szerelmes lenni)

Es ha igen, es együtt tudjuk azt megélni, akkor vagyok szerelmes.

Ha nem akkor meg keresek mást.m. akivel meglehet élni amit akarok.

2024. márc. 22. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!