Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is pontosan a szerelem? Melyik érzés a valós?
Két esetet tudok megkülönböztetni.
Az egyik az, amikor megismerek egy szimpatikus lányt, jóban vagyunk, beszélgetünk, stb. De eleinte nem érdekel, nem kelti fel az érdeklődésem. Aztán egy idő után valamiért jobban vonzódom hozzá, találtam benne valami érdekeset, szeretném jobban megismerni. Ezek után ott jár a történet, hogy elmennék vele randizni, esetleg már előrevetítek magamban egy vele élő kapcsolatot, mondhatni megszerettem. De viszont "rajongás" nem alakul ki, csupán amolyan szeretet féleség.
A másik eset szintén így kezdődik, de ott már pár hét után elborít mindent a rózsaszín köd, erőteljes rajongás veszi kezdetét. Aztán minél jobban ismerem meg az illetőt, annál jobban vele akarok lenni, szinte a nap minden percében rágondolok.
Melyik az igazi szerelem? Hogy kell azt érezni?
Lehet hogy egyik se. 😅 ha szerelmes leszel, nem fogsz itt kérdést feltenni róla.
Én is hittem már azt szerelmes vagyok, évekig bele voltam betegedve. Ma meg már azt se tudom mit akartam én attól az embertöl valaha is. 😅
Szerintem én még sosem voltam szerelmes. 35 éves vagyok.
Köszönöm a sok választ!
Ezek szerint ezt akkor lehet eldönteni, ha már ténylegesen kapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!