Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés az első szex? Po...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az első szex? Pontosabban mit éreztél? És az első szerelmes csók milyen érzés? Milyen ízű?

Figyelt kérdés

okt. 7. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagy élmény volt az első mindenből. Milyen ízű? Hát ez jó kérdés, ha higiénikus valaki szája és nem rohadnak, gennyedzenek a fogai, akkor kellemes és friss, édeskés.
okt. 7. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első csók kicsit béna volt de nagyon izgalmas. Órákig csak csókolóztunk a parkban suli után

Az első szex meg meglepő volt mivel nem lett lebeszélve azthittem csak petting lesz. És ezalatt most azt értem hogy mögöttem állt és nem az ujját tette be hanem a farkát. Ellenállhatatlan volt. Nem fájt egyáltalán pedig nagy volt neki, élveztem

okt. 7. 05:56
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Azt ereztem hogy annyira faj szetszakadok. Csak mese hogy az elso szex jo.
okt. 7. 06:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy nem mindenkinek jó az első még nem lesz mese...
okt. 7. 06:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első szex nem volt a legkellemesebb,viszont az legalább vidított,hogy életem szerelmével csinálom.

Az első csók...huuu nagyon jó volt,annyira finom mentolos íze volt a csókunknak

okt. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!