Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan, hogy csak fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy csak fél év után vallottatok szerelmet vagy vallottak szerelmet nektek?

Figyelt kérdés

ma 00:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Jelen.

Már 5 hónapja randizgattunk, nagyon jól kijöttünk, de amíg nem tudtam túltenni magam teljesen az előző, majdnem 10 évig tartó kapcsolatomon, addig nem mondtam neki semmi biztosat, mi lesz köztünk. Már az elején mondtam neki, hogy úgy ismerkedjünk, hogy néha még eszembe juthat az exem, és lehet emlegetni fogom, mert azért hosszú ideig voltunk együtt. Másrészről pedig meg akartam várni, hogy kialakul-e a szimpátia mellett érzelem is. Jók voltak a randik, szerettem vele időt tölteni, de kb azt éreztem csak, mintha egy baráttal lennék. Tudniillik, nekem soha életemben nem fordult elő első látásra szerelem, vagy fellángolás. Nálam vagy kialakul idővel, vagy nem. Ehhez hónapok kellenek: ha szerelmes leszek oké, ha nem, akkor nem.

Ezt is közöltem vele az első randira hívásakor, és még így is belement velem a dologba.

Ez az őrült fickó egyébként már a vőlegényem. Szóval 5 hónap után viszonoztam felé szerelmet, és még azóta is már 2 éve tart a pillangók érzése a gyomromban. Szóval megérte várni, de én ilyen ritka, türelmet igénylő eset vagyok, exemen túljutottam, onnantól tudtam újra szerelmes lenni.

+ Lehet nálam lassan alakul ki, de ha kialakul, akkor az betonszilárd lesz.

ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!