Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, hogy részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy részegen szerelmet vallottatok valakinek?

Figyelt kérdés
Mennyire gondoltátok komolyan, és mi lett a vége?

2018. dec. 3. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Erre azt szokták mondani, hogy részeg ember az őszinte ember. Én személy szerint nem csináltam ilyet, de párom azt hiszem háromszor kérte meg a kezem részegen. :D Szerencsére komolyan is gondolta, de azért élesben már józanon történt a dolog.

Olyan sztorikról is tudok mondjuk ahol nem igazán volt komoly a dolog. Van pár ismerősöm, akik buliban jöttek össze a párjukkal mert akkor éppen jó ötletnek tűnt, de aztán pár hónap múlva szét is mentek mert nem volt azért olyan nagy a szerelem. Én nem feltétlenül alapoznék egy ilyen részeg vallomásra.

2018. dec. 3. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen. Az exem egyik jó barátja volt. Szakítás -azért is szakítottunk, mert mint kiderült soha nem volt belém szerelmes, csak szamár voltam- után négy-öt héttel elkísért koncertre, meg beszélgetni szeretett volna valakivel. Akkor mondtam el neki mit érzek.

Érdekes, mert a társaságból mások is mondták, hogy furcsán viselkedik a közelemben és sokszor ért hozzám, a vállamhoz, az arcomhoz, hazakísért, amikor a barátommal összevesztünk.

Nekem nagyon tetszett szinte kiugrott a szívem, amikor megláttam, de próbáltam elfojtani az érzést, mert mégiscsak az exem barátja volt.

Elmentünk arra a koncertre, majd hazakísért és átölelt, erre én sajnos kiböktem, hogy többet érzek iránta. Nem tudom lehet itt csesztem el és csak maradni kellett volna az ölelésében, kussban.

Miután elmondtam neki mit érzek, kifejtette, hogy neki is bejövök, de nem lehet, stb stb. Meg különben is maradjunk barátok.

Utána még sokáig tartottuk a kapcsolatot, de nekem csak a szívem fájt meg reménykedtem.

Aztán összejött egy lánnyal, aki szanaszét szívatta, persze akkor is nekem panaszkodott, sírt is szegény, a lány elég csúnyán kicsinálta lelkileg.

Ha nem ittam volna, nem mondom el neki.

Csak azt nem értem, akkor miért viselkedett velem furcsán előtte.

2018. dec. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!