Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes irkálás során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes irkálás során előjön a szex téma, és a férfi írja az őrült dolgokat. Ha a hölgy nem folytatja a heves sztorit csak általánosságokat ir a férfi offolhatja?

Figyelt kérdés
tegnap 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Könyörgöm, nők, a 21. szd-ban! Semmit ne csinálj, amihez nincs kedved! Ne kezdj el azért "csáboskodni", izgi sztorikat bedobni, mert azt gondolod, hogy feléd ez az elvárás és különben nem leszel megfelelő valaki másnak! Akkor csináld, ha te ezt akarod csinálni!

Ha egy pasi offol, akkor ennyi érdekelte a másikból!

Hány ilyet hallottam már 15 év alatt, hogy épp nem volt kedvem pont ahhoz, amit a pasi kitalált, aztán jön a kritika, beszólogatás, hogy "milyen prűd vagy", meg ennek változatai. Nem, nem vagyok prűd, szimplán nem azért élek, hogy idegen senkiházikat szórakoztassak bármikor, amikor nekik kedvük tartja, én meg épp másban vagyok.

tegnap 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Így van, legyél te is feminista nő, kizárólag női barátokkal, női programok, semmi férfi, semmi párkapcsolatosdi, abból csak baj lehet, emrt úgyis kihasználnak, átvernek, stb.

(bár gondolom a kérdező nem egy dömperfejű, őszhajú tehen, akihez még pali nem nyúlt soha...)

ma 05:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez fordítva szokott lenni, ilyenkor én offolom a férfit. Engem egyáltalán nem izgat az ilyesmi, inkább untat. Főleg mióta megtapasztaltam, hogy ez az "őrült dolgok írogatása" csak egyenes út a csalódáshoz. Attól, hogy leírja, hogy addig fog nyalni, amíg remegni kezdek, stb, nem jelenti azt, hogy tudja is, hogy kell. Az ilyen vad szexchat bikákkal volt a legunalmasabb a szex. Viszont baromi frusztráló, hogy nem erre készültem, nem ezt "ígérte". Volt, akit egyszerűen az "előjáték" (szerinte az az volt) közben hagytam faképnél, inkább hazamentem.

Azóta inkább kerülöm az ilyen billentyűzetharcosokat.

ma 05:19
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
2 A teheneknek nincs haja.
ma 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szexcsetesek bénák az ágyban.
ma 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, bár a nő előbb fogja offolni az ilyen gyökeret, aki már cseten az "őrült dolgait" irkálja.
ma 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó lett volna, ha engem is offol az ilyen ahelyett, hogy tovább próbálkozik az őrültségeivel. Le kellett tiltanom, hogy békén hagyjon.
ma 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!