Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszi fel egy ferfi a kapcsolatot egy növel kormalkodásból, vagy csak ha az erdeklödes szikraja is jelen van?
Kösz a hozzaszólasod , nem érte meg neked mert lepontoztalak .
Hogy nem unjatok a nevetseges helyesirasi razziaitokat , úgy irok , ahogy akarok , amúgy is mobilról irok , nem helyesirasi leckeket akarok uresfeju
#5 nem is tudom, hogy hálaljam meg kedvességedet, én is nyomtam neked egy zöld bigyót 😃
Na és kedves kérdező, hogy ne szorulj háttérbe te se... Képzeled én is telóról írok, mégis tudok érthetően írni. Tudom miért néznek már engem is buta csajnak, hát az ilyenek miatt mint te, általánosítanak. Nem csak, hogy helyesen írni nem tudsz, de ennek a kérdésnek értelme sincs. Hány éves vagy 15? 😁
Ne felejts el megint lepontozni! Puszillak ☺
Aszért iregy férfi mert megakarja neked mutatní hogy jol kikormolna, vagy mert csak megmutassa hogya dolgok nemugy érnek végett ahogy azst te képzeled.
De sose felejtzsd el:
mindig ket ut van elöted: azegyik es a masik.
Bocs, éniss telóról irok.
Na peace. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__28622..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!