Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassagom 3. Évében találkozott a férjem az exevel és dugtak egyet. Aztán hazassagunk 5. Évében újra találkozott az exel és 10 hónapig együtt voltak titokban amíg otthon a gyerekeket neveltem. Férjen szeret mindennel jobban minket .Érzem is ezt?
Figyelt kérdés
okt. 27. 14:59
1/16 anonim válasza:
Te is d.gjál jobbra balra mig ő neveli a gyerekeit. En ott is hagynám.
3/16 anonim válasza:
Csak tudnám hogy miért megcsalásnak kevezték el azt a tevékenységet amikor másik lyukba is beteszi. Lehet hogy csak cheater.
4/16 anonim válasza:
Honnan tudjam, hogy érzed -e? Mi a kérdés?
Én az elsőnél kib@sztam volna, ha ez érdekel.
5/16 anonim válasza:
Hát mindennél jobban biztos nem szeret.
6/16 anonim válasza:
Lehet, hogy szeret, csak viselkedni nem tud hozzá illően. Hogy ez neked belefér, azt meg te tudod.
7/16 anonim válasza:
Úgy tűnik még is csak elhiszed neki hogy olyan nagyon szeret mert még mindig vele vagy. Aztán majd pár év múlva írd ki megint hogy újból dugtak mit csinálj.
9/16 anonim válasza:
Én mindig mondom, hogy nem oké, ha valaki tartja az exekkel a kapcsolatot. A statisztikák szerint a legtöbb megcsalást a volt partnerrel követik el az emberek. Valaki normális, az tisztességesen lezárja a kapcsolatát nem félig itt van félig ott. A nagyon ritka kivételtől eltekintve nem normális tartani az exszel a kapcsolatot. Mert valamelyik még mindig érez, reménykedik, talonban van tartva.
Nagyon ritka amikor tényleg tisztán barátilag tekintenek egymásra, de az ilyenek általában be is mutatják az új kedvesüket az e nem, nincs titkolózás stb.
10/16 anonim válasza:
*kedvesüket az exnek, nincs titkolózás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!