Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hazassagom 3. Évében találkozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagom 3. Évében találkozott a férjem az exevel és dugtak egyet. Aztán hazassagunk 5. Évében újra találkozott az exel és 10 hónapig együtt voltak titokban amíg otthon a gyerekeket neveltem. Férjen szeret mindennel jobban minket .Érzem is ezt?

Figyelt kérdés
okt. 27. 14:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Te is d.gjál jobbra balra mig ő neveli a gyerekeit. En ott is hagynám.
okt. 27. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem igen.
okt. 27. 15:00
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak tudnám hogy miért megcsalásnak kevezték el azt a tevékenységet amikor másik lyukba is beteszi. Lehet hogy csak cheater.
okt. 27. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjam, hogy érzed -e? Mi a kérdés?

Én az elsőnél kib@sztam volna, ha ez érdekel.

okt. 27. 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindennél jobban biztos nem szeret.
okt. 27. 15:23
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy szeret, csak viselkedni nem tud hozzá illően. Hogy ez neked belefér, azt meg te tudod.
okt. 27. 15:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik még is csak elhiszed neki hogy olyan nagyon szeret mert még mindig vele vagy. Aztán majd pár év múlva írd ki megint hogy újból dugtak mit csinálj.
okt. 27. 16:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindennél jobban szeret.
okt. 27. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Én mindig mondom, hogy nem oké, ha valaki tartja az exekkel a kapcsolatot. A statisztikák szerint a legtöbb megcsalást a volt partnerrel követik el az emberek. Valaki normális, az tisztességesen lezárja a kapcsolatát nem félig itt van félig ott. A nagyon ritka kivételtől eltekintve nem normális tartani az exszel a kapcsolatot. Mert valamelyik még mindig érez, reménykedik, talonban van tartva.

Nagyon ritka amikor tényleg tisztán barátilag tekintenek egymásra, de az ilyenek általában be is mutatják az új kedvesüket az e nem, nincs titkolózás stb.

okt. 27. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:
*kedvesüket az exnek, nincs titkolózás stb.
okt. 27. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!