Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kiderült hogy évekkel ezelőtt a feleségem megcsalt,terhes lett de titokban elvetette?
Mit tegyél?! Amit akarsz... felőlem pecazni is elmehetsz...
Én dobnám ki, mint macskát szarni....
Már a megcsalast sem tudnám megbocsátani, de hogy a hátam mögött még egy abortusza is volt, hogy ennyire hülyének nézett, na azt már neeeeem
Az a “kakukkfióka” egy gyerek, aki nem tehet arról hogy a szülőanyja mit csinál. Miért kell minősítgetni?
5!
Latom felfogtad a lényeget 😅
Nem neveltem volna senki zabigyerekét.
Hanem itt az a lényeg, hogy nem egy "szimpla" megcsalás volt, hanem fel is csináltatta magát, és még titkolózott is.
Ahelyett, hogy egyenes gerinccel anno odaállt volna a kérdező elé és elmondta volna, hogy "Te józsi, terhes vagyok a pistától, de nem akarom megtartani". Abban az esetben is dobtam volna... így meg gogy élt mellette x ideig, mindha mi sem történt volna, na ez gusztustala .
4#
Biztosan nem itt kellene megkérdezni, hanem saját magadtól.
Itt csak itélkezni fognak felette és feletted.
Nem őszinte kapcsolatban vagytok ezt látni, kihasznál, hazudik, és egyáltalán hogy derült ki?
mit remél tőled? szeret, megbánta, felnyilott a szeme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!