Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjemet ( 46) titokban rajta kaptam a titkarnojevel ( 25) a munkahelye elott az autonkban. Nem tudom hogyan leplezzem le egyszer kopogtassak be az ablakon vagy kerdezzem ki es aztan szembesitsem ? Hogyan csinalnatok?
Én bekopognék az ablakon, mert az egyértelmü, még letagadni se tudja. Aztán hazamennék összepakolnám a cuccát (vagy az enyémet, attól függ kié a lakás) aztán kidobnám/lelépnék. Ha erre nincs módom, akkor is másnap beadnám a válási papírokat.
Nem szórakoznék ilyen leleplezös-kikérdezös dolgokkal, az senkinek se jó. Minek ebben mélyen vájkálni, csak magamnak okoznék még nagyobb fájdalmat. Jobb az ilyet gyorsan lezárni.
Hagy keressem meg őt... és fogjak vele kezet.
2. Szerinted kié a lakás? Vagy legalábbis ki kereste rá a több pénzt...
A 4-es is látja az összefüggéseket, hogy mi a szitu. Ahhoz a top felső néhány százalékban kell lenni valami miatt (pénz, jóképűség, hírnév, stb), hogy 46 évesen elmenjen veled egy 25 éves nő.
A haz az hitelmentes es az en nevemen van mert elhunyt szuleimtol orokoltem.
Munkam is van nem rossz keresettel
Itt inkabb a 14 ev hazassag ami bant
"Itt inkabb a 14 ev hazassag ami bant"
14 évig boldogok voltatok együtt. Ennek örülj. Aztán lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!