Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jobb egy barátnő (megcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egy barátnő (megcsalhat, elhagyhat, meg kell felelned neki stb.) mint a szüleid és barátaid plusz szexkapcsolat (mindig szeretni fognak, barátaid sokkal jobban melletted vannak és szexet is kapsz)?

Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 06:56
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Van akinek ez a jó és van akinek nem 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 21. 06:57
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Apám meghalt, anyámmal nincs bensőséges viszonyom. Vannak barátaim, de nem érnek rám mindig, mert megvan a maguk élete. És a baráti, szülői szeretet amúgy is teljesen más, mint a szerelmi. És csak mondom, hogy egy barát és egy szülő is ugyanúgy hátbaszúrhat, mint bárki más. Velem szemben a legnagyobb mocskosságokat pont apám csinálta. Szóval ők is emberek.

Harmadrészt egy párkapcsolat messze többet ad, mint szex. Az, hogy egy fárasztó, pocsék nap után van ki mellé begubózni az ágyba (ilyesmit barátokkal és szülőkkel csinálni egy bizonyos kor után nem túl egészséges), hogy van, akivel a legféltettebb titkaimat, gondolataimat is megbeszélhetem, hogy van, akivel közösen tervezünk, stb., megfizetethetetlen.

De hogy te mit csinálsz, neked mi elég, az már a te dolgod.

2021. szept. 21. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Mert szeretek a párom mellett feküdni és ébredni. Együtt tervezni és épiteni a jövőnket. Tudom hogy van mellettem egy társ akivel kiegészitjük egymást.

És nem neki kell megfelelnem, mert szeretett akkor is amikor semmim se volt, hanem én akarok saját magamnak megfelelni. És megteremteni azt amire szükségünk van.

2021. szept. 21. 07:19
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Hát igen ilyen esetben értem teljesen.. ha szüleiddel nem olyan jó a kapcsolatot vagy már meghaltak, illetve barátaid sincsenek már melletted..
2021. szept. 21. 07:20
 5/8 A kérdező kommentje:
3. jah.. ez az elmélet, de a kapcsolatok 70 százaléka legalább nem ilyen sajnos, túl önzőek vagyunk stb.
2021. szept. 21. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Egy párkapcsolatban közösek a célok, együtt haladtok előre az életben. Összeköltözés, közös lakás, esküvő, család alapítás..ezt a barátokkal nem igazán lehetne kivitelezni..
2021. szept. 21. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
A férfiak nagy része nem engedheti meg magának a szexkapcsolatot, mert ahhoz pénz és nagyszerű külalak kell, az utóbbi pedig a férfiak nagy többsége számára a genetika miatt elérhetetlen. Ezért barátnőt kell "tartaniuk".
2021. szept. 21. 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
7. Kövér vagyok és csóró... duci nővel rendszerességgel szexelnek
2021. szept. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!