Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád a legjobb barátnőd barátjáról közös ismiken keresztül, hogy beleszerett egy másik csajsziba, elmondanád a barátnődnek, vagy az árulás lenne?
Egyébként ezt csinálhatod: állj elé és kérdezd meg, hogyha megtudsz esetleg egy ilyet, akkor szólj vagy ne? És a válaszol függően tudni fogod, hogy el kell mondanod, vagy nem.
#2-es válaszoló.
Ez két ember dolga, ezért a pasival beszélnék, hogy tudok, amit tudok és legyen őszinte a barátnőmmel és ne verje át tovább. Már ha nem akarja, hogy a lány tőlem tudja meg.
De ezt az esetet is csak akkor választanám, ha mondjuk a saját szememmel láttam, hogy pl. megcsalta.
Ha a szomszéd Juli néni vak komondora mesélte a közértben a sztorit, akkor inkább hagynám, ez nem bizonyíték.
Én elmondanám. És a legjobb barátnőmről is ezt várnám el.
Minden amúgy a tálalástól függ... Mondd azt, hogy nem akarsz beleavatkozni meg minden, DE...
Kettessel egyet értek. Az barátnő függő is. Van aki ha kapcsolatban van ugyanolyan mint máskor és tudom hogy hinne nekem.
Van aki meg ilyenkor teljesen elvakult és azt hinné hogy tönkre akarom tenni mert eléggé paranoid ilyenekkel. Pedig mind a ketten ugyanolyan/nagyon közeli barátaim.
De nem másznék bele más kapcsolatába ily módon(sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!