Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a *rancot csináljak?
A barátnőm belezúgott abba a fiúba, akibe én már három éve szerelmes vagyok és ő ezt tudja (már mint a barátnőm). Ő az egyetlen igaz fiú barátom, de én máshogy is szeretem. Nekem nincs semmi esélyem nála mert duci vagyok és ronda és nem vagyok elég "ribhancos", már diétázok, de tök mindegy, mert a barátnőm egy nap alatt olyan jóba lett a fiúval, amihez nekem egy év kellett. A barátnőm azt mondja, hogy ez csak felszínes barátság, de ő jól nézki és remekül elvannak és én teljesen összetörtem és nem tom mit csináljak....
Segítség
"Lépj ki a körből, szakitsd meg mindkettőjökkel a barátságot, aztán amikor a pasi rájön, hogy mit vesztett a személyedben, akkor mosolyogj bele a képéb, és lépd át. Mert hogy ráfog jönni."
Nem fog. Sajnos. Romantikus gondolat, de a valóság sajnos nem ilyen. Sajnos azt a kedves r*banc barátnét se fogja érdekelni, mert egy valszeg egy szemét ember. Visszaél a helyzetével. Én azt tanácsoltam volna, hogy mond el a srácnak, de mivel a barátnéd elmondásod szerint szép, így ismerve a fiú gondolkodást őt fogja választani, mégha nem is lesz belőle semmi. Én leülnék és beszélnék vele, mármint a barátnéddal, hogy a srác tabu, ha ez nem segít én nagyon megverném, dehát én mondjuk fiú vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!