Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Házilag nem lehetne botoxal...

Nem dávid kérdése:

Házilag nem lehetne botoxal vagy hyarulon savval ráncot tölteni?

Figyelt kérdés
szükségem lenne egy ránc feltöltésre a 2szemem közti mély mimikai láncra. De doki 40-50ezerért csinálná meg. Ennyit sajnálok rá. Esetleg valaki tud valami olyan oldalt ahol meg lehet vennia tölt anyagot ??és akkor én itthon beadnám magamnak...
2012. ápr. 18. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Illegális.Csak orvosok vehetnek botoxot és ráncfeltöltőt.Olyan ember aki nem orvos nem vehet ilyesmit.Voltak ebből botrányok az USA-ban hogy valaki maga beadta és elrontott valamit és hónapokig csúnya volt az arca.Lehet drágább de bízd inkább az orvosra.

Ez olyan mintha valaki venne egy szikét és elkezdené otthon műteni a vakbelét.

Nem szabad ilyen dolgokkal játszani , azért van az orvos hogy szakszerűen , jó helyre beadja a botoxot vagy a ráncfeltöltőt.

2012. ápr. 18. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Juhúúj.. eszedbe ne jusson!

Én is olvastam ilyenekről cikkeket, placebot adnak, meg ablak-tömítő anyagot, meg ilyeneket.. deformációk, torzulások utána.. nem szabad!

Ahhoz speciális tű kell, meghatározott adag, utókezeléshez cucc..

2012. ápr. 18. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

:S Nekem is egy ilyen hülye sáv van a szemem között:S

De utálom :S

Máshol nincs is ráncom.. remélem nem lesz ennél rosszabb.

Amúgy a botox az segít?

Én úgy gondolom ezen inkább a plasztikai sebész.

Amúgy ilyen hülye ráncot eddig csak férfiak arcán láttam...

2012. ápr. 19. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress valami másik dokit, mert ez kicsit drága.
2012. ápr. 19. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!