Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tesz egy ember ilyet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz egy ember ilyet, mi értelme ennek?

Figyelt kérdés

Hogy csal rendszeresen, titkos szeretővel, aki tud rólad és kitárgyalnak téged, de ha sejted hogy csal téged bolondnak nevez, hogy képzelődsz, nem igaz, nem csal, te sérted a becsületét, elfogja mondani mindenkinek hogy milyen őrült beteg vagy, ő sose csalt meg senkit, el is mondja a szeretőjének és még pár szexkapcsolatának hogy te milyen őrülten féltékeny vagy és azok egyet is értenek, tudják hogy milyen ez, hiszen ők is házas nők és az ők férjük sem százas, folyton gyanakodik és ez már elviselhetetlen!

Ha szakítasz végül fenyeget, zsarol hogy tönkretesz anyagilag, mocskos szavakkal illet stb, szórakoztatja vele a nőit, hogy téged hogy aláz és hogy megkapod.

Azon gondolkodtam, hogy ennyi gonoszság hogy létezhet és mi értelme ennek, miért jelent örömöt ez neki ?

tegnap 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez valóban jellemző-e a hűtlen típusú férfiakra, de én is ezt tapasztaltam magamon és a környezetemben is.

Tagadta a végtelenségig, aztán amikor ott álltam, bizonyítékkal a kezemben, akkor is képes volt hazudni.

Otthon a családjának be volt adva, hogy nekem néha elmegy az eszem, de most már azt is beképzelem, hogy megcsal engem.

Szakítottam. Eleinte csak megpróbálta lehazudni a csillagos eget, nem így történt, félreértettem. De még olyat is mondott, hogy elkísér ENGEM Ő terápiára. Aztán sírt és bocsánatért könyörgött. Mikor az sem vált be, elkezdett fenyegetni, hogy megöl, ha lesz valaki az életemben.

Ördögi körforgás volt. És ez az ember 3 évig a tenyéren hordozott. Azt hittem ő a szerelmem, a legjobb barátom, a társam jóban és rosszban. Ha valaki a történtek előtt 1 hónappal azt mondja, ez lesz a vége, kinevetem.

Egy dolgot tudok tanácsolni. Ne add fel. Majd beleun, hogy semmire sem reagálsz és szépen felszívódik az életedből. Kitartást!

tegnap 22:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz!

A legrosszabb az volt, hogy olyan meggyőzően adta elő hogy én vagyok a bolond, meg sírt, hogy én is azért ültem 3 évig ebben a kapcsolatban! Valóban már azt hittem megőrültem

ma 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!