Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a párkapcsolatnak, ha úgyis vége lesz? Utána meg egy életen át depressziós lesz miatta az ember.
"egy életen át depressziós lesz miatta az ember" ---> már miért lenne mindenki az, a legtöbb ember túllép rajta.
És van neki más, és éli tovább az életét.
Ha úgy gondolod, hogy nincs értelme, akkor NEKED ne legyen. Nem kötelező.
A segged is kitörlöd nem? És nem leszel depis, mikor le kell ülni 💩.
Az, hogy ilyen ideggyenge vagy, a te bajod, depi helyett csinálhatnál hasznos dolgokat is, tudod amikhez semmi kedved, mert az ééérzelmeid visszatartanak és depizni keheheheeeell.
Ezen én is elgondolkodtam párszor. Nálam pl egy 10 éves kapcsolat ment tönkre, amiből most, 2 év elteltével tudtam továbblépni és elfogadni, hogy jobb lesz ha tulteszem magam rajta, mert beleorulok.
De rájöttem azóta, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint a tökéletes kapcsolatot hajhászni.
Nekem azért jó, hogy van párkapcsolatom, mert így elkerülöm a lombikot, nem kell egyedül küzdenem a gyerekneveléssel, és azért ketten könnyebb. A férjemnek azért, mert lehet gyereke.
Komolyra fordítva, szerintem az emberek többsége azért még mindig úgy gondolja, hogy a párkapcsolat alatt lesz gyereke.
Az emberek nem értékelik a szerelmet és a pártjukat. Könnyen eldobják. Aki elhagy, semmi megbánást nem tanúsít, mert természetes dolog, hogy véget ér egy kapcsolat. Az emberi kapcsolatok túlságosan törékenyek. Egyik napról a másikra véget érhetnek. Ezért nincs is értelme. Újra és újra keresztülmenni ezeken. Hátbaszúrnak és elárulnak. A barátság is ugyan ez. Ami nem tart örökké, annak nincs értelme.
A pénznek és a karriernek több értelme van, mert az örökké az enyém marad. A dicsőséget nem veheti el senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!