Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziòs a pàrom, nem fogad el segítseget. Azt mondja befejezi. Mit tehetnèk?
Nagyon bátor egy férfi mit ne mondjak... Te meg majd felneveled egyedül a gyermeketeket, akit ketten vállaltatok. Szerintem itt maximum egy nagyon jó terapeuta segíthet, viszont oda magától kell mennie.
Barátnőm párja ugyanígy volt, ő is elköltözött a családtól. De rájött, hogy segítség kell neki és felkeresett egy szakembert. Azóta BOLDOG és ismét a családjával van. Hogy ez most így marad örökre azt senki nem tudja, de legalább belátta, hogy segítség kell neki.
A ti kapcsolatotok egyébként milyen? Mert lehet, hogy azzal sincs megelégedve.
A gyereke sem?
Tudod, kérdező, voltam már olyan helyzetben, hogy megkíséreltem az öngyilkosságot. Azóta lett gyerekem, és rájöttem, hogy szülőként soha többet nem tehetek ilyet, mert egy szülő egyszerűen nem teheti meg, hogy magára hagyja a gyerekét. Ha ezt az én párom tenné, eszemben nem lenne győzködni. Ha viszont visszatérne élve és virulva, szakítanék. Nem élnék olyan férfival, aki nem képes felnőttként kezelni a problémáit, és leszarja a családját.
Nem rendőrséget, hanem mentőt kell hívni, amikor ilyet mond, mert önveszélyesként beviszik. Sajnos nem sokáig tartják bent, de talán időt nyersz.
Miért nincsenek barátaitok? A leírásod alapján kb. semmilyen védőfaktor nincs, ezeket építeni kellene a terápián túl persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!