Úgy érzem, senkire se tudok számítani, vagy segitséget kérni, lehet ezen segíteni?
A párom kapcsán jöttem rá igazán, hogy valójában már 10 éves koromtól felnöttként kell gondolkodnom és megoldanom dolgokat. Apukám 5 éves koromban meghalt, ez meg sok más tragikus esemény annyira megviselte anyukámat, hogy pánikbeteg lett, hónapokig csak feküdt pár éve, most is van szorongása. Mindent magamnak szervzetem meg már nagyon régóta, nem tudtam tanácsot kérni. Így is bekerültem a Corvinusra egy nehéz szakra, illetve most ultolsó évesként igyekszem beindítani a karrieremet, angol pénzügyi cégekhez megyek interjúra. 19 évesen 6 órát vezettem egyhuzamban, én vásárolok be, takarítok többnyire, vállalom az egyes döntéseknél a pénzügyi felelősséget.
Úgy érzem most se tudok számítani senkire, a barátom is egyetemista, a családi cégükben fog dolgozni, de az apukája mindig tanácsokat ad neki, folyamatosan segíti, sokat utaztak stb.
Tudok ezen változtatni? Vagy már csak a saját gyerekem életét tudnám segíteni?
21L
Az a helyzet, hogy pont azért vonzottátok be egymást, mert te megszoktad, hogy egymagad irányítasz és döntesz, ő meg azt, hogy valaki más helyette dönt.
Ettől még ez lehet működőképes kapcsolat, ha felismeritek, hogy ezt kicsit korrigálni kell. Te több döntést bízzál rá, ő meg jobban akarjon beleszólni a közös dolgokba.
Igazán büszke lehetsz magadra, hogy ennyit elértél ilyen fiatalon egyedül!
Sok fiatal azt se tudja, mi az, hogy megküzdeni valamiért, mert a szülei mindent a segge alá adnak... Mégis az ilyenek osztják a legjobban az észt, hogy mennyire meg kell küzdeni mindenért bla bla...
Neked sosem lesznek anyagi gondjaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!