Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok depressziósak lenni, amiért nem találtok párt magatoknak? Ha igen, mennyire?
Nekem neha szeregethianyom volt.
De önmagammal kerültem ellentetbe.
Ugyanis akadt pàr sràc aki udvarolt, de nekem nem tetszettek es a hàtam közepere sem kivantam a szeretetüket.akkor ugy nem is ertettem magam.hogy akkor nem vagyok szeretethianyos mégse?
De ugyanezt eljatszhatnam a szomorusaggal. Jaj nincs baratom. De amikor ott egy srac aki nem fog meg, inkabb haza szaladok töle a 4 fal közé.
Szoval kezdek ràjönni hogy en a sajat magam érzéseivel nem vagyok tisztàban.
Nem sajnáltatom magam. Ami "erőt" ad az a környezetem, látok sok párt akik nem is szeretik egymást, csak elviselik egymást. Munkahelyemen családos nőket akik bent enyelegnek, utána mennek haza "apukához".
Szerintem sokkal jobb egyedül, mint mérgező kapcsolatban amiben az emberek fele él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!