Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

4 napja fekszem le a párom mellé úgy, hogy tudom, megcsalt. Tudok a viszonyáról. Tudom, ki a másik férfi, tudom a részleteket, mert átnéztem a telefonját. Ahhoz sem volt esze, hogy kódolja azt.

Ilyen esetben, mit tennétek? Szembesíteni akarom, de a lehető legmegalázóbb módon.

Ez egy ismerősöm kérdése, nincs fiókja, ezért én írom ki. A válaszokat megmutatom neki.

ma 10:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Te mit tennél a helyében?
ma 10:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a haverod kérdezi, miért nem mondod el neki te, hogy mit tanácsolsz?
ma 10:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert az én tanácsom csak az, hogy hagyja ott. Nem tudok jobbat mondani. Szerintem nem éri meg őrlődni ezen és bosszúhadjáratot tervezgetni.
ma 10:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére jó barátja van, akire remélhetőleg hallgat.
ma 10:54
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Bosszúhadjáratot tényleg nem érdemes csinálni. Sőt, addig semmit se érdemes, amíg csak a bosszú jár az eszében.

Leülni és elmondani, hogy ezt tudja róla, azt érdemes. Aztán majd kiderül, hogyan reagál a másik.

Hogy el kéne-e hagynia, az nekem nem fekete-fehér. Nem tudom hány éve vannak együtt, van-e gyerek? Egyszeri félrelépés vagy folyamatos viszony?

Amellett, és ezért biztos sokan lepontoznak, de nem érdekel, szóval ha nem egy eredendően fűvel-fával összefekvő emberről van szó, akkor ez a kapcsolat válságának a jele, amiben mindkettőjüknek megvan a felelőssége. Ha erről őszintén tudnak beszélni és nem csak egymást vádolva, akkor elindulhat valami őszinte szembenézés az eddig elkövetett hibáikkal, a ki nem beszélt problémáikkal. Ilyen esetben pl. párterápia is segíthet. Ha vannak gyerekek és 10-20 évet már leéltek egymás mellett, nem kéne azonnal szemétre dobni ezt a kapcsolatot. Ha meg lehet menteni, tenni kéne érte.

ma 10:57
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Oka van annak a viszonynak. Könnyü dühöngeni ilyenkor, de valószínűleg megelőzte valami a félrelèpést. Elhanyagoltság,elhidegülés,elzárkózás problémák megoldása elől stb.. az a nő valamibe belefáradt, h máshol kezdte keresni a boldogságot. Szóval szerintem a haverod sem hibátlan.
ma 10:57
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hibátlan a haverom, nem vagyok hibátlan én sem és te sem. De ki lehet lépni egy kapcsolatból, nem kell lesüllyedj egy árulásig. Legalábbis, így gondolom én.
ma 11:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok jobb tanácsot, mint hogy hagyja ott. Minek már ez a bosszú terv? Gyerekes.
ma 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mióta vannak együtt. Sokkal nehezebb kilépni egy hosszútávú kapcsolatból ha a problémák ellenére még vannak érzelmek... szeretet,ragaszkodás,megszokás... van akinek ez is megy, és van aki lazán félre megy... ne èrts félre, nem azt mondom, h nem elítélendő a félrelépése de az biztos, h a haverod épp annyira hibás h ide jutottak mint a csaj. Szóval inkább ne a düh vezérelje. Higgadjon le amennyire egy ilyen esetben lelehet,és beszéljenek róla. Ahogy előttem is írták, elképzelhető h megtudják oldani.
ma 11:09
 10/15 A kérdező kommentje:

Kérlek, ne írjátok, hogy elképzelhető, hogy meg tudják oldani, mert megőrülök.😂

Köszönöm egyébként a válaszaitokat.

2 éve vannak együtt, ez most egy kiderült viszony, de a barátom már egyszer, korábban egy egyszeri alkalmas megcsalást elnézett a kisasszonynak. Akkor hetekig sírt, könyörgött és ígérgetett. Ez kb. másfel éve volt, de ki tudja hány volt azóta.

Együtt élnek, a barátom házában, aki jól keres, minőségi időket és programokat szervez. Biztosan van hibája, de ha a csaj megoldhatatlannak véli, miért nem lép ki hűtlenkedés helyett?

ma 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!