Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van annyi megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi megcsalás manapság?

Figyelt kérdés
Milyen okokból lépnek félre emberek? Miért tartanak szeretőt? Ti ha félreléptetek miért tettétek? A környezetetekben ahol kitudódott és kiderült az indok, mi volt az oka?
tegnap 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

A kérdésedből és a tapasztalatokból következtetve eszerint téged megcsaltak...

Én soha nem csaltam meg és soha nem is fogom megcsalni a párom, mert lojális típus vagyok, van bennem erkölcsi tartás.

tegnap 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
Én mindenkit megcsaltam. Újra vágytam, szeretem azt a folyamatok míg idegenekből az ágyig jutunk. Biztos van lelki oka de nem foglalkozok ezzel.
tegnap 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Mert sok a gerinctelen és gyáva ember. Nem képes kompromisszumokra, nem képes kommunikálni, ha hiányosság adódik valamiféle téren, de keres valakit, akivel azt pótolja. Arra már gyáva, hogy megszakítsa a kapcsolatot és menjen a bizonytalanhoz a biztosból.

Manapság már mindenhol van lehetősége az embernek a hűtlenséghez. Csak gyomor kell hozzá. Ott vannak a társkeresők, a közösségi oldalak, az írásban való kommunikáció bármikor. Ma már könnyebb, mint régen volt.

Engem a vőlegényem csalt meg, 2 héttel azután, hogy megkérte a kezem. Nem mondta volna el magától soha, de lebukott, én pedig kidobtam. Mi volt az oka? Nem kérdeztem.

tegnap 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert semmijen következménye nincs. Szabadon azt versz át vagy szivatszbakit akarsz.
tegnap 19:19
 5/13 Senior Séf ***** válasza:
15%

Ronggyá csaltam mindenkit. A feleségemet is. Aztán 40 évesen olyan leckét kaptam kalandból, hogy a fal adta a másikat. Azonnal elváltam, és az új feleségemmel vidéken kezdtünk új életet. 26 éve vagyunk együtt, ezalatt eszembe se jutott, hogy más nő is él ezen a planétán.

A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, amit én tartok ébren a páromban, és amit ő tart ébren bennem. Ha ehelyett a telefont buzeráljuk, bukik a mutatvány.

tegnap 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:

En egy pasimat se csaltam meg de nem ők tartották bennem a hűséget egyaltalán. Ők szemetek hutlenek voltak meg stb.

Nem miattuk voltam hű hozzájuk. Hanem magam miatt mert en viszont azzal vagyok akit szeretek is.

tegnap 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:
*Es nem más pasik kellettek soha hanem csak a párom akit szeretek. Legyen az akáehányév vagy örökké.
tegnap 19:26
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Ismerősi körben a következő történt: a házaspár férfi tagja több gyereket szeretett volna, a nő pedig a karrierje miatt csak egyet, de nyitva hagyta a kaput, hogy majd hátha belefér még egy. Teltek az évek, ketyegett az óra és hiába merült fel a kérdés újra és újra, a nő csak tologatta, hol elutasította, hol ígérte hogy majd egy év múlva, majd tavasztól próbálkoznak de végül mindig meggondolta magát. Aztán amikor 40 éves lett a feleség lezárta a témát azzal, hogy öreg ő már ehhez, ennyi volt. Közben a meglévő gyerek is folyamatosan piszkálta a szüleit, hogy szeretne testvért, minden barátjának van, mindig dajkálta a többi barátja kistesóit, ez pedig csak szította az apjában a feszültséget, mert ő nagyon is szerette volna megadni a kistestvért a gyereknek is. Végül már odáig fajult ez az egész, hogy folyamatos volt a feszült légkör, a veszekedések. A pasi ekkor ismert meg egy nála tízessel fiatalabb nőt, állítása szerint nem szándékozott félrelépni, a semmiből került a képbe és teljesen elvette az eszét. A nő egy elhanyagolt két gyerekes anyuka volt, akivel szeretői viszonyba kezdett, majd végül el is vált miatta. 2 évvel rá megszületett a várva várt kistestvér, a pasival azóta madarat lehet fogatni, olyan mint aki révbe ért két gyerekes apaként. Nem tudom, hogy a szerető választásban benne volt-e a tudatosság, hogy a fiatal nőben ott lehet a potenciál a közös gyerekre, vagy csak véletlenül pont egy harminc éves fogta meg. Egyébként jól megvannak azóta is.
tegnap 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem feltétlenül több, csak a világháló miatt sokkal több dologra fény derül, mint anno, plusz azok az emberek, akik félrelépnek, nem kommunikálnak, gyáva/megalkuvó emberek..
tegnap 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért van ennyi megcsalás, mert most már sokkal könnyebb megoldani, mint évtizedekkel ezelőtt. Nem kell munkahelyről vagy telefonfülkéből telefonálni, sőt, telefonálni sem kell, ezernyi más kommunikációs felület van, amin meg lehet beszélni a légyottot úgy, hogy a megcsalt fél soha az életben nem jön rá. Mindenki dolgozik, egyre kevesebb a háztartásbeli nő, aki vagy percre pontosan várja haza a férjét és elszámoltatja, mi tartott másfél óráig a tízperces hazaútban, vagy gyanút kelt a szomszédokban, miért jár hozzá a mosógépszerelő kétnaponta. Sokan nem is élnek együtt aktívan, mindkettejüknek van saját ingatlana és csak összejárnak, nem tudják pontosan, mikor mit csinál a másik. Így akit eddig a nehézségek tartottak vissza a megcsalástól, az most már könnyen meg tudja oldani, meg is teszi. Ráadásul ma már nem erény hülyének lenni és tűzön-vízen át hűségesen kitartani valaki mellett a sírig, akkor is, ha nem jó, hanem ha jön egy jobb lehetőség, nyugodtan le lehet csapni rá, ez már nem szégyen.
tegnap 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!