Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi megcsalás manapság?

A kérdésedből és a tapasztalatokból következtetve eszerint téged megcsaltak...
Én soha nem csaltam meg és soha nem is fogom megcsalni a párom, mert lojális típus vagyok, van bennem erkölcsi tartás.

Mert sok a gerinctelen és gyáva ember. Nem képes kompromisszumokra, nem képes kommunikálni, ha hiányosság adódik valamiféle téren, de keres valakit, akivel azt pótolja. Arra már gyáva, hogy megszakítsa a kapcsolatot és menjen a bizonytalanhoz a biztosból.
Manapság már mindenhol van lehetősége az embernek a hűtlenséghez. Csak gyomor kell hozzá. Ott vannak a társkeresők, a közösségi oldalak, az írásban való kommunikáció bármikor. Ma már könnyebb, mint régen volt.
Engem a vőlegényem csalt meg, 2 héttel azután, hogy megkérte a kezem. Nem mondta volna el magától soha, de lebukott, én pedig kidobtam. Mi volt az oka? Nem kérdeztem.

Ronggyá csaltam mindenkit. A feleségemet is. Aztán 40 évesen olyan leckét kaptam kalandból, hogy a fal adta a másikat. Azonnal elváltam, és az új feleségemmel vidéken kezdtünk új életet. 26 éve vagyunk együtt, ezalatt eszembe se jutott, hogy más nő is él ezen a planétán.
A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, amit én tartok ébren a páromban, és amit ő tart ébren bennem. Ha ehelyett a telefont buzeráljuk, bukik a mutatvány.

En egy pasimat se csaltam meg de nem ők tartották bennem a hűséget egyaltalán. Ők szemetek hutlenek voltak meg stb.
Nem miattuk voltam hű hozzájuk. Hanem magam miatt mert en viszont azzal vagyok akit szeretek is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!