Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert bocsajtjak meg ennyien...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert bocsajtjak meg ennyien manapság a megcsalast???

Figyelt kérdés

Fiatalok,gyerek nélkül.

Kiderül hogy a pasi csalja, csalta és mégis vele marad.

Miert??

ma 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Mert jobb úgysincs.

Nagyon nehéz csak egy pasit is találni akivel kémia is van meg normális is valahol. Sok a selejt.

ma 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Félnek az egyedülléttől.

Anyagilag nem biztos, hogy megtudnának élni egyedül.

Nem hiszik, hogy találnának jobbat.

Már ők is megcsalták a párjuk.

Lehet még nincs gyerek, de akarnak és félnek, ha nulláról kell kezdeni egy új kapcsolatot kifutnak az időből.

Számtalan lehetőség van.

ma 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lakhatási és megélhetési problémák miatt, a legtöbben.

Mehetne vissza mindenki a mamahotelbe,akinek nincs anyagi lehetősége, ha szakítana ,onnan aztán semmi esély új kapcsolatra.

Megszokás és félelem a bizonytalantól - ez a ragasztóerő.

ma 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Mert tényleg nincs jobb. Felnéztem társkeresőkre, de csak szarabb lenne. Még olyat se találtam akicel viszonoznám a megcsalást, nemhogy kapcsolatot kezdenék..

Gyerek nincs, de közös ház van. Nem megy bele hogy kivásároljam, eladni meg nem akarom. Ragaszkodok hozzá. Qva jó ház.

ma 11:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Konkretan a barati körömben több ilyen eset is van.

Az egyik nő 25 éves, van pénze, 2 lakása és egy átlagos pasival van 2 éve. A pasi folyamatosan csalta de a nő mégis vele marad.

Hogy lehet ekkora csicska?

ma 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

" Még olyat se találtam akicel viszonoznám a megcsalást, "

Ezzel én is hasonlóan jártam csak szingliként.

Gondoltam minek nekem kapcsolat rossz kapcsolat után, jó lesz vmk laza is.

Hát egy olyat se találtam akivel legalább lefeküdnék vagy vmi.

Cseteken mizuznak csak, sültgalambot várnak, hogy a semmitől majd csak úgy ráugrom olyanra akit nem is ismerek, meg majd egybol leápolom randi helyett.

Hát eddig a kapcsolattol, de ezután még a szextől is elment a kedvem csak.

ma 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
A lepontozo akkor ugorhat is idegeneket leápolni a netről ha neki ez bejön.
ma 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én baráti körömben egy ilyen se volt. Ha megcsalás volt, akkor szakítás is. Engem is csaltak már meg, én is egyből szakítottam. Bár mi a férfi oldalt képviseljük és én a 22 évemmel vagyok a legöregebb, szóval házasság meg közös anyagiak egyiknél sem volt.

+ Egy két válasz után jó tudni, hogy vélekedik pár nők a társkeresőkről. Én az a kapcsolatom óta szingli vagyok, és konkrétan egy nő se írt még vissza egyszer se társkeresn, pedig nekem a nyitásom az a profiljával kapcsolatos kérdés szokott lenni, szia mizu helyett.

ma 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyet látni... Sok nő ezek után még gyereket is szül neki.

Én azt látom, hogy azoknál a pároknál van ez, akik már nagyon megszokták egymást (mégha rossz is a kapcsolat), vagy önbizalomhiány, vagy félelem az egyedülléttől.

ma 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!