Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak, akik szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, akik szeretőt tartotok, miért nem inkább prostihoz jártok?

Figyelt kérdés

Házas férfiak válaszát várom, akik megcsalják a feleségüket.

Miért szeretőt tartotok, miért nem jártok inkább prostihoz?

Csak azért, mert a prostinak kéne fizetni?

Pedig szerintem sokkal kisebb a lebukás veszélye és teljesen egyértelmű, hogy itt csak szex van, a prosti nem akar utána látni sem, 100%, hogy diszkrét marad.

Akkor miért inkább szerető? Miért éri meg puncsolni a szeretőnek? Mert nem kell érte pénzt kiadni?

jan. 29. 21:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

A szerető érez is, a szeretővel megélhető a hiány, s a szerető olcsóbb.

Ez mind együtt ;)

48/F

jan. 29. 21:35
 2/30 A kérdező kommentje:

#1 Tehát akkor csak azért, mert ingyen van? Miért jó, hogy érez?

Miért jó érzés kihasználni valakit?

Mert azt értem, hogy ingyen van, de számodra az miért pozitívum, hogy kihasználod az érzéseit, és ezáltal kínzod?

jan. 29. 21:41
 3/30 anonim ***** válasza:
30%
Jobb csaj vagy azért.
jan. 29. 21:44
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Sosem használom ki, mert közös megegyezés. S mindig elmondom, hogy elválni nem fogok, gyereket tőle nem akarok.

De jó vele csevegni, a szex, a bújás, a csók, a vacsora.

Egyes voltam

jan. 29. 21:44
 5/30 A kérdező kommentje:
#4 Na de ha szeret téged, akkor ez nem fog neki úgy sem hosszú távon megfelelni.Hiába mondod ezt, MIUTÁN már beetetted.Nyilván ha így mutatkoztál volna be neki, akkor le sem köpött volna.
jan. 29. 21:46
 6/30 anonim ***** válasza:
84%

Sosem az után mondtam el, hogy betettem, hanem az előtt!

Egyes

jan. 29. 21:49
 7/30 anonim ***** válasza:
83%
Mert vele nagyon durván megvan a vonzalom, mindig őrülten kívánom. Okos, ápolt és rendkívül szép nő, aki (a férjén kívül) csak az én privilégiumom. Egy prosti csak egy ürítő megszámlálhatatlan másik férfinek, nekem meg ennél feljebb van az igényszintem. Nem kínzom, ő sem engem, közös megegyezéssel vagyunk szeretők, mindketten a helyén kezeljük, betartva a lefektetett szabályokat. Azt még hozzáteszem hogy nem azért van szeretőm mert kínzóan kanos vagyok, hanem mert váratlanul betoppant az életembe ez a hölgy és szinte azonnal brutálisan egymásra kattantunk.
jan. 29. 21:54
 8/30 anonim ***** válasza:
75%
#5 Ennyi erővel már kapásból szembe köpheti magát a szerető is, tudja jól felesége van és mégis aláfekszik. Ha fair lenne, ameddig együtt van a feleségével nem csinál a pasival semmit. Az más amikor, nem tud a szerető arról, hogy a pasi házas, családja van. De a legtöbb esetben nagyon is tud róla a legelejétől, sőt gyakran ő kezd ki vele. Na az olyat nem tudom sajnálni, hogy “beetették”.
jan. 29. 21:57
 9/30 A kérdező kommentje:

#8 A szerető nem felel senkinek.

Kizárólag a megcsaló.Ha addig udvarolnak neki míg szerelmes lesz, esetleg válást is hazudnak, akkor nincs min csodálkozni.

A megcsalót ítélem csak el, a szeretőt nem.

jan. 29. 22:01
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
#7 Neked hogy esne vagy miképp reagàlnál, ha ugyanezt eljátssza veled s feleséged? Komolyan érdekel.
jan. 29. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!