Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak, akik szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, akik szeretőt tartotok, miért nem inkább prostihoz jártok?

Figyelt kérdés

Házas férfiak válaszát várom, akik megcsalják a feleségüket.

Miért szeretőt tartotok, miért nem jártok inkább prostihoz?

Csak azért, mert a prostinak kéne fizetni?

Pedig szerintem sokkal kisebb a lebukás veszélye és teljesen egyértelmű, hogy itt csak szex van, a prosti nem akar utána látni sem, 100%, hogy diszkrét marad.

Akkor miért inkább szerető? Miért éri meg puncsolni a szeretőnek? Mert nem kell érte pénzt kiadni?

jan. 29. 21:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
10.: Nem vagyok egy cuckold arc úgyhogy a részletek nem érdekelnének, de örülnék ha olyan jól érezné magát és olyan jókat dugna valakivel, mint a szeretőm velem. Egyébként a swinger is szóba került már otthon, nem zárkózik el előle, szerencsére viszonylag nyitott nőt vettem el.
jan. 29. 22:17
 12/30 A kérdező kommentje:
#11 Mióta nem szereted a feleséged?
jan. 29. 22:23
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
12.: szeretem, fantasztikus kis nő, sosem hagynám el senkiért. A szexualitásom más kérdés, ott nem a szeretet dominál.
jan. 29. 22:27
 14/30 A kérdező kommentje:

#13 De ő ugye elhagyna, ha kiderülne, hogy szeretőd van?

Egy fantaszikus kis nő nálad csak különbet talál.Nem félsz ettől?

jan. 29. 22:47
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
#11 De az más, hogy ketten közösen elmennétek egy swinger buliba, mint az hogy te teljesen külön vizeken evezel és titokban szexelgetsz egy másik nővel.
jan. 29. 22:55
 16/30 anonim ***** válasza:
60%

14.: Azt, hogy elhagyna-e vagy sem, azt tőle kellene megkérdezni.

15.: Valóban más, pont ezért nem tud erről a viszonyról, és meg is teszek mindent, hogy ez így maradjon.

jan. 29. 23:23
 17/30 anonim ***** válasza:
30%

Magyarorszagon a prostik igen nagy szazaleka pandzsabi kevertfaju.....

40F truecel

jan. 29. 23:42
 18/30 anonim ***** válasza:
64%
Rosszul megy az üzlet?
jan. 30. 03:14
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Azért a prosti és a szerető közt van némi különbség. Egy szeretői kapcsolatban nem csak szex van, hanem azért chatelgetnek is, vagy telefon, megbeszélik egymás bajait, segítenek egymásnak. Én is szeretői kapcsolatban vagyok, de én mint egyedülálló, és egyik nap pl elkísértem az orvoshoz. Ezt azért a prosti nem csinálja meg. Meg azért nem mindegy, hogy egy szexben vannak érzelmek, csak csak az ürítésről szól, aztán megvan 5-10 perc alatt. Nyilvánvaló, hogy az előbbi, sokkal jobb, míg az utóbbihoz gusztus is kell, mert aznap kitudja hányadik voltál. Kösz nem!
jan. 30. 06:03
 20/30 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező téged kívánt már bárki életében?

Valószínűleg nem, azért született meg ez a kérdés.

jan. 30. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!