Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak, akik szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, akik szeretőt tartotok, miért nem inkább prostihoz jártok?

Figyelt kérdés

Házas férfiak válaszát várom, akik megcsalják a feleségüket.

Miért szeretőt tartotok, miért nem jártok inkább prostihoz?

Csak azért, mert a prostinak kéne fizetni?

Pedig szerintem sokkal kisebb a lebukás veszélye és teljesen egyértelmű, hogy itt csak szex van, a prosti nem akar utána látni sem, 100%, hogy diszkrét marad.

Akkor miért inkább szerető? Miért éri meg puncsolni a szeretőnek? Mert nem kell érte pénzt kiadni?

jan. 29. 21:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
Prostihoz eljárni hetente 3 xor az legalább 20-30 ezer forint/ alkalom. Egy növel meg enni vmit hetente vagy fekudni par ezer forint vagy annyi se.
jan. 30. 11:16
 22/30 A kérdező kommentje:

Privát üzenetre itt válaszolnék:

Én nem vagyok érintett a történetben.A kérdesemet az ihlette, hogy más kérdések alatt a férfiak mindig a szex hiányára(kevés, nincs stb) fogják a szerető tartást.Erre leírják, hogy mennyi energiát beletesznek a hazudozásba, a szervezkedésbe, a házastársuk átverésébe, de válni meg nem akarnak, "mert úgy szeretik a feleségüket".

Hát gondoltam megkérdezem már, hogy csak a csóróságuk miatt nem prostihoz járnak? Mivel az sokkal egyszerűbb és tisztább ennél.

jan. 30. 19:52
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
“Tisztább” - na az pont nem :D
jan. 30. 20:36
 24/30 A kérdező kommentje:

#23 Sokkal tisztább helyzet.

Különben meg nem azért, de aki belemegy ilyen megcsalós dolgokba, honnan tudod, hogy neki hány partnere van/volt veled párhuzamosan is akár?Mert azt mondja, hogy csak te vagy neki? És?

Ráadásul ha ő is házas, meg még a házastársa is félreb*szik, már kész fertő.

A prosti legalább mindig gumit húzat, párkapcsolatban sokan nem teszik.Sőt, még kalandoknál sem...

jan. 30. 21:07
 25/30 anonim ***** válasza:
66%

#24 Tedd fel magadnak a kérdést, hogy minek fizetnél valamiért amit ingyen is megkaphatsz? Gumit meg szeretőnél is lehet húzni, pláne ha nem akarsz gyereket, és azért vonatkoztassunk már el a nemekkel kapcsolatban is, mert az írásodban a férfiakat bírálod, de ugyanúgy a nők is félrelépnek, ahogy az én szeretői kapcsolatomban sem én vagyok a megcsaló.

Persze ha ronda vagy, és nem kellesz senkinek akkor fizess érte, de az emberek minden ingyen akarnak.

Az a baj, hogy nem látsz bele abba, hogy egy szeretői kapcsolat mennyivel többet ad, mint csak elmenni "üríteni" egy prostihoz. Utóbbinak az az érdeke, hogy minél előbb végez, aztán elhúzz. Ennyi erővel magadnak is megoldhatod a dolgot otthon, az is majdnem ugyanaz. Pasiként benne vagyok egy szeretői kapcsolatban, de nem én vagyok a megcsaló, és nem csak a szex miatt találkozunk, hanem pl sütöttem neki palacsintát, amit szeret(pasija nem tud), odabújt hozzám, és úgy aludt, de telefonon is simán beszélgetünk 1-1,5 órát.

Szóval ettől a csőlátásodtól el kéne vonatkoztatni, hogy csak a szex miatt van valakinek szeretője. Mert ez többről szól, és szex mellett törődést is kap amit otthon nem. Gondolom felmerül benned a kérdés, hogy akkor miért nem lép ki abból a kapcsolatból? A válasz egyszerű, voltunk mi együtt, de én nem tudom megadni amire vágyik, gyerek és esküvő.

jan. 31. 08:35
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexért az megy prostihoz, aki amúgy nem jut hozzá máshogy (vagy olyan extrém igényei vannak, amiket hétköznapi nő nem tud, vagy nem akar kielégíteni). Ez egy tény. A szerető meg sok esetben nem azért kerül képbe, mert a felek elkeseredetten akarnak szexelni bárkivel és keresik a lehetőséget, hanem mert kialakul egyfajta vonzalom két ember között.
jan. 31. 08:55
 27/30 anonim ***** válasza:
Járok oda is
jan. 31. 13:41
 28/30 A kérdező kommentje:

#25 Itt én vagyok az, aki kérdést tett fel.A kérdés úgy szól, hogy a házas férfiak kizárólag azért szeretőznek, mert a prostiért fizetni kell? Mit kell erről ekkora litániát írni?

Egy igen vagy nem választ kell írni, esetleg aki nemet ír, az kifejtheti miért.Az igenen nincs mit magyarázni.

jan. 31. 19:26
 29/30 A kérdező kommentje:

#25 Egyébiránt ez a kérdés kizárólag házas férfiakról szólt.

Tehát senki nem vagyok kíváncsi arra, miért tart szeretőt egy nő, mert ott TELJESEN MÁS a motiváció, mint a férfiak esetében.

Itt házas férfiakhoz szólt most a kérdés.

jan. 31. 19:30
 30/30 anonim ***** válasza:
Volt olyan szeretőm, akivel sokkal több volt, mint szex. Igazából egy alternatív kapcsolat. És volt ( ez már a múlt), aki nem akart gyakorlatilag semmilyen plusz energiát fektetni a viszonyba. Kiderült szépen, hogy neki elég egy időnkénti irodai pár perces menet. Pár chat ha éppen van ideje. Napközben a munkahelyen ebéd közben kis beszélgetés, de ennyi. Közben meg nyomult volna másra is, aki éppen jött, megtetszett neki. Na az ilyen embernek valóban a prosti való, akihez azért nem ment, mert drága és félt a fertőzésektől.
febr. 1. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!