Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok hűséges lenni?
párommal 7 éve vagyunk együtt de már többször megcsaltam,szinte a kapcsolatunk eleje óta. pedig nagyon szeretem őt és nem akarok kapcsolatot senki mással. de időközönként néha ha meg tetszik egy férfi akivel kölcsönös a vonzalom nem tudok az érzésnek ellenállni. természetesen utána mindig rossz érzés és szégyellem és megfogadom hogy soha többé nem teszek ilyet. egy ideig tudom is tartani magam de végül mindig bele esek ebbe a csapdába. miért van ez?
32N
Nagy a libido, nagy az etvagy. En nem itellek el.
Nem is ertem hogy jonnek ahhoz emberek hogy masok felett iteletet mondjanak.
Az a no vagy akinek a nyitott kapcsolat valo, szabad szex, swinger, es tarsai.
Eld ugy az eleted ahogy jolesik, megvaltozni nem fogsz tudni az biztos.
Paroddal egy oszinte beszelgetest javaslok.
6
"Nem is ertem hogy jonnek ahhoz emberek hogy masok felett iteletet mondjanak.
Az a no vagy akinek a nyitott kapcsolat valo, szabad szex, swinger, es tarsai."
Természetesen mindenki elítéli aki nem hűtlen cafka. Ugyanazt írtad, hogy neki nyitott kapcsolat való. De most már hiába mondja a párjának amikor a kapcsolat eleje óta csalja. Az első hűtlenség előtt kellett volna szólni.
Te pedig azért nem ítélkezel felette mert egykettőre kezelnéd, vagy szintén gyáva féreg vagy mint ő!
6 os voltam.
Azt magyarazza meg valaki, hogy egy kerdesre irt valaszert, vagy a kerdes felteveseert miert kell itelkezni, minositeni es gyulolkodni.
Fereg vagyok mert leirtam a velemenyem?
Konyorgom nezz mar magadba…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!