Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok hűséges lenni?
párommal 7 éve vagyunk együtt de már többször megcsaltam,szinte a kapcsolatunk eleje óta. pedig nagyon szeretem őt és nem akarok kapcsolatot senki mással. de időközönként néha ha meg tetszik egy férfi akivel kölcsönös a vonzalom nem tudok az érzésnek ellenállni. természetesen utána mindig rossz érzés és szégyellem és megfogadom hogy soha többé nem teszek ilyet. egy ideig tudom is tartani magam de végül mindig bele esek ebbe a csapdába. miért van ez?
32N
Nem, nem érti, csak a szexelés megy neki.
Kiket nem versz át?Az itteni közönséget a megjátszott ártatlanságoddal, amit itt előadsz.Na meg a nagy "szerelmes" nő előadásoddal.
Kérdező, neked nem okozna gondot ha a párod csalna?
Mert ha ő nem teszi, akkor valószínűleg neki mások az elvei. És ha téged nem zavarna egy olyan ferfi, aki szinten hűtlen lesz hozzád ha valakivel kölcsönös volnzalmat érez, akkor miért is nem ilyen beállítottságú férfit keresel, minthogy átvered a párodat?
Vagy lehet neked így a szép és jó, hogy Te megteheted, ő pedig nem?
Hát akkor szakíts vele, legyel egyedul, ha kell honapokat, eveket míg magadra találsz. Lehet a Te utad a nyitott kapcsolat, lehet idővel megvaltozol.
De amit most csinalsz az nem csak amiatt rossz hogy átvered azt aki szeret, hanem ha egyszer feny derül arra mit csinalsz, tuti lapatra tesz. Es nehezebb lesz 10 ev mulva ujrakezdeni mindent. Ha már annyira nem tudsz parancsolni magadnak, hogy mész az után amit nem akarok leírnj, akkor gondolj arra hogy ebből jól úgysem jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!