Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok hűséges lenni?
Figyelt kérdés
39 éves vagyok és eddig rengeteg barátnőm volt szinte mindegyiket megcsaltam a legutóbbit is imádtam nagyon nagyon szerettem, jó volt vele, de egyszerűen nem tudtam, nem bírtam magammal és ráírtam egy csinos lányra Facebookon és szeretőm lett. Sajnos a párom rájött kidobott...2023. nov. 9. 16:47
1/8 anonim válasza:
Ez nem hűség kérdése, hanem becsületességé.
eltitkoltad. Sokakat nem zavar a párhuzamos kapcsolat, ha nem csapják be őket és minden érintett beleegyezett.
Ha két nőt becsapsz, azzal 2 nőt kínzol egyszerre. Élvezed?
3/8 anonim válasza:
Mert téged megkaphat bárki. Nincs értéked. Mindenki más.
4/8 anonim válasza:
Néhány férfi megcsalással próbálja kompenzálni az önértékelési gondjait, ezért fekszik le minél több nővel, hogy férfiasnak érezze magát.
Így látatlanban lehetetlen megmondani, hogy miért csinálod ezt, de érdemes átgondolnod, hogy nem ez áll-e a dolog mögött...
5/8 anonim válasza:
Mert akkor érzed értékesnek, férfiasnak, felsőbbrendűnek magad, ha ezeket megteszed, mivel minden más szempontból, területen (valószínűleg) szánalmas vagy.
6/8 anonim válasza:
Szerintem rendben van. Majd lesz opyan akit szeretsz
7/8 anonim válasza:
Mert gerinctelen csicska féreg vagy!
8/8 anonim válasza:
Menj el pszichoterápiára, ott választ tudsz kapni erre, és meg is tudod jó eséllyel oldani. Önbizalomhiányra, és kötődési zavarra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!