Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó jel,ha a pasi azt mondja a nőnek ismerkedés elején,H az utóbbi időben a nők bálványa lett és elég sok csaj írogat rá,hogy vele akar lenni? Nekem ez kicsit ijesztő,olyan szempontból,hogy nem egy hűséges típus akkr
Komolyan le lehet ilyen dumát nyomni úgy, hogy aztán a lány még gondolkodjon rajta, hogy legyen valami 😳
Mennyire kell ehhez jól kinézni???
Kerülni kell messziről! Az ilyenek miatt lesznek betegek a nők lelkileg, mert az ilyen pasi hülyít, magyarázza ki állandóan magát hogy alaptalanul vagy féltékeny, fájdalmat okoz, és nem tudsz megfelelni neki csak élvezi hogy koslatnak utána a nők. Már annál elküldtem volna a fenébe amikor beközölte hogy csak te érdekled őt, a többi szórakozás, mert ezzel bőven el is mondta hogy el lenne ő más nővel is melletted mint Marci a hevesen. Miért akarnál önként bele menni a bizonytalanba, és azon agyalni hogy elég jó vagy-e neki, nem akar-e majd mással lenni, esetleg melletted jár-e más nőkhöz? Legyen annyi önértékelésed hogy az ilyet észre se vedd.
Tutira veszem hogy mellette nem éreznéd magad biztonságban érzelmileg. Az ilyet ki kell szűrni, el kell küldeni, legyen neki is új terep hogy van aki visszautasítja. Ha utána kaparni kezd, azt is az egója miatt tenné, mert nem bírja elviselni hogy nemet kapott, és egy nővel kevesebb aki oda van érte.
Visszataszító, primitív, önelégült, senkiházi majom.
Egyenként is redflag minden, amit mondott, de így együtt ha ezt nekem mondta volna, kiröhögöm, sarkon fordulok és ott hagyom.
1.kit érdekel, hányan írnak rá? Ez amúgy is kamu és szánalmas.
2.milyen jogon szórakozik ő nőkkel? Ki az apja f@sza ő?
3.nincs olyan, aki egyszerre korrekt és inkorrekt is. Nagy örömmel hangoztatnak ilyeneket véglények, de az a hírem van, hogy aki gyökér az élet egyik területén, mindegyikben az. Csak szeretik magukról elhinni ezt a bullshitet.
4.nagy kegyesen bejelenti, hogy talán veled jófej lesz, de erre nincs garancia? Továbbra sem értem, ki a halálnak érzi magát, hogy úgy beszél, mintha különb lenne és holmi magaslatokból tekintene a nőkre, holott egy normális, önbecsüléssel rendelkező nő az ilyeneket le se köpi, annyira alantas és méltatlan hozzá.
Igazatok van ! Valószínű imponál(T) a magabiztossagA,de csak önértékelési problémáktol függő nőknek megfelelő ez.
Ja,azt is mondta, hogy azt szereti,ha minden úgy van,ahogy O akarja. És eddig ahhoz volt hozzászokva h O irányított. 7:MINDEN szavad igaz, annyi,hogy elmondása szerint O egy pillanatig sem foglalkozik azzal a nővel,akit O nem érdekel.tehat én annak ellenére,hogy ellenálltam, érdeklem nagyon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!