Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lehet látni egy lányon, hogy milyen lehet?
Tetszik nekem egy csajszi a konditeremben. Mindig egyedül edz, viszont keveset láttam még mosolyogni. Nincs bedugva a füle, de általában nagyon koncentrál az edzésre. Próbáltam így a környékére kerülni vagy nézni hosszasan, amit észre is vett, de nem reagált rá semmit. Nézett, de nem mosolygott rám. Most így elsőre jégkirálynőnek tűnt, de múltkor láttam egy másik férfivel beszélgetni, akiről mindenki tudja, hogy meleg és rá nagyon mosolygott, meg is ölelte, az arcát is megsimogatta.
Esetleg érdemes lehet megpróbálnom Vele beszélgetni, mert lehet, hogy tévedésben vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen lehet ?
Hát, egyelőre nem tetszel neki. Ha elindulsz, akkor innen indulsz.
Aztán ebből még bármi is lehet.
Mivel nem beszéltél vele semmit, erre nem lehet semmit írni. Ha legalább odamentél volna 1-2 szóra vagy kérdésre, akkor talán le lehet szűrni valamit, de egy nézésre mit kéne reagáljon ember? Ráadásul edzés közben, amikor mással van elfoglalva.
Nyilván nem fog odamenni hozzád és simogatni az arcod, mint a meleg barátjának.
"Nyilván nem fog odamenni hozzád és simogatni az arcod, mint a meleg barátjának."
Ezen úgy felröhögtem 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!