Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire lehet látni egy lányon, hogy milyen lehet?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy csajszi a konditeremben. Mindig egyedül edz, viszont keveset láttam még mosolyogni. Nincs bedugva a füle, de általában nagyon koncentrál az edzésre. Próbáltam így a környékére kerülni vagy nézni hosszasan, amit észre is vett, de nem reagált rá semmit. Nézett, de nem mosolygott rám. Most így elsőre jégkirálynőnek tűnt, de múltkor láttam egy másik férfivel beszélgetni, akiről mindenki tudja, hogy meleg és rá nagyon mosolygott, meg is ölelte, az arcát is megsimogatta.

Esetleg érdemes lehet megpróbálnom Vele beszélgetni, mert lehet, hogy tévedésben vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen lehet ?

2022. júl. 17. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát, egyelőre nem tetszel neki. Ha elindulsz, akkor innen indulsz.

Aztán ebből még bármi is lehet.

2022. júl. 17. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Jelenleg nem érdekled.
2022. júl. 17. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Rám is mondták már, hogy olyan elérhetetlennek tűntem, közben pedig csak zavarban voltam, vagy nem volt elég önbizalmam...
2022. júl. 17. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez beállítottság kérdése. Lehet introvertált és kell neki 5 perc beszélgetés, hogy feloldódjon. Nem mindenki mosolyog idegenekre, akkor sem, ha egyébként tetszik neki az illető. Szerintem próbáld meg. Veszíteni valód nulla.
2022. júl. 17. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem, mint pasi nem tetszel neki; vagy csak nem foglalkoztatod, nem érdekled (lehet amúgy, hogy van pasija, de nem biztos, de még az is lehet akár; vagy pl más tetszik neki, akivel akár alakulóban is van valami), viszont , szóval, ha ügyes vagy, akár írhatnál neki valami bemutatkozós/barátkozós levelet. Mert szerintem olyan sima haverbarátként, egy testvérként érdekelheted talán őt. [Én nem tudom, kiről van szó, én nem is szoktam konditerembe járni. ]
2022. júl. 17. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem beszéltél vele semmit, erre nem lehet semmit írni. Ha legalább odamentél volna 1-2 szóra vagy kérdésre, akkor talán le lehet szűrni valamit, de egy nézésre mit kéne reagáljon ember? Ráadásul edzés közben, amikor mással van elfoglalva.

Nyilván nem fog odamenni hozzád és simogatni az arcod, mint a meleg barátjának.

2022. júl. 17. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem jössz be neki
2022. júl. 17. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván nem fog odamenni hozzád és simogatni az arcod, mint a meleg barátjának."

Ezen úgy felröhögtem 😂😂😂

2022. júl. 17. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
Lehet akit melegnek mondanak az a barátja..
2022. júl. 17. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki a faaszom mosolyog magában?
2022. júl. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!