Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jó jel,ha a pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jó jel,ha a pasi azt mondja a nőnek ismerkedés elején,H az utóbbi időben a nők bálványa lett és elég sok csaj írogat rá,hogy vele akar lenni? Nekem ez kicsit ijesztő,olyan szempontból,hogy nem egy hűséges típus akkr

Figyelt kérdés
Azt mondta, csak én érdeklem ,a többi csak szórakozás, de én érdeklem. Mondta azt is, hogy egy nőt nagyon hamar meg tud unni. És azt is, hogy ő a munkában korrekt,de a nőkkel szemét. Ugyanakkor azt is mondta,ha megszeret,tuti lenne velem rossz es nem ártana nekem. Kérdezem és ha nem? Valasz: arra nincs garancia. Menekülni kell?
2022. júl. 22. 10:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
46%

Ó dehogy nem. Már mióta itt kattogsz és fényezed, meg te leszel a kivétel meg micsoda üzletember.

Már az áldozata vagy. Vagyis alig várod, hogy az legyél.

Légy szíves ne nyald be a sz*r dumáját.

2022. júl. 22. 11:52
 22/30 A kérdező kommentje:
Mondtam,hogy nem. Csak az érdekel,hogy szerintetek hogy lehet az ilyen onbizalomhianyos.
2022. júl. 22. 11:54
 23/30 A kérdező kommentje:
És köszönöm mindenkinek
2022. júl. 22. 11:55
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám. Az nem lenne baj, hogy tényleg a nők bálványa,de ez az egoista önmarketing gáz. Olyan mintha csak fényezni akarná magát, engem meg féltékennye tenni. Ilyen játszmázós pali nem kell.
2022. júl. 22. 11:55
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyanokat is akik gazdagok is, nők is nyomulnak, kapcsolatban meg megis attol rettegnek hogy a nőjuk kaposabb avgy majd felrelép nekik meg nem jut nő, folyamatosan csak talonokkal/lianozasi lehetosegekkel van csak az onbizalmuk egyensulyban tartva.

Idoseknel pl kapuzárás is okozhatja.

Fiatalabbaknál is barmi.

2022. júl. 22. 11:57
 26/30 A kérdező kommentje:
Ez mindig azt mondja,hogy nő mindig van,potolhatok,van másik.. Mintha csak tárgyak lennének, úgy beszél róluk.. valószínű az én sorsom is ez lenne. Magába bolonditana, terhes lennék, nyűg neki ezáltal és megunna. Majd a következő nőnek mondaná ezt,amit nekem
2022. júl. 22. 12:01
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt mondanám: Köszönöm, hogy korrekt és őszinte voltál velem, nem húztad az időmet hazugságokkal. Én egy megbízható, hűséges társat keresek komoly kapcsolatra, de ezek után már tudom, hogy nem egymást keressük.

Ezután figyeld meg a reakcióját, sokat el fog árulni. A hazudozó emberek mindig kizökkennek, ha egyszerre vagy udvarias és egyenes.

2022. júl. 22. 12:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát azon a területen lehet, hogy van önbizalma, hiszen jó benne. Üzletember. Viszont a párkapcsolatban meg lehet, hogy nincs neki, ezért úgy próbál helyezkedni, hogy hazai pályán játszhasson...promózik, kereslet-kínálatozik, fogyaszt. Ha úgy vesszük, üzlet ez is neki.
2022. júl. 22. 12:31
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te komolyan azt hiszed, hogy akinek xy anyagi java és társadalmi státusza van, az nem lehet egészsèges énkèp és önbizalom híjàn?

Mesèlj még…

Az a helyzet, hogy ennek a parasztnak az egója nagyon nagy, ezzel próbálja leplezni, hogy odabent micsoda káosz és lelki deficit van.

Nem tudom eldönteni, hogy ennyire vakon vagy vagy csak vakon tartod magad és a felszínt kapirgálod, azért jutsz csak a luxusig. Mert kívül ezek látszanak csak.

Elkeserítő, hogy mennyi fogalmatlan ember van…

2022. júl. 22. 12:43
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak fel akarja verni a saját árfolyamát, lapát.
2022. júl. 22. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!