Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok hűséges lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok hűséges lenni?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal minden oké lenne, imád engem, én is szeretem, gyönyörű belsőleg is oké..

De közbe úgy érzem hogy siman Flortolnek mellette mással..

Azt jelenti hogy megse o kell?

2021. nov. 29. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Azt, hogy képtelen vagy elköteleződni.
2021. nov. 29. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok minden döntés kérdése, és fejben dől el, hogy tudsz-e hűséges lenni.

Gondold át a kapcsolatotok értékrendjét. Belefér ez a kapcsolatotokba? Ő is így gondolja? Ha igen, akkor azért a biztonság kedvéért beszéld meg vele, ne legyen csalódás, és akkor ugyebár neki is szabad...

Ha úgy vagy vele, hogy te ezt a kapcsolatot szeretnéd, akkor gondolj mindig arra, amikor kísértésbe esnél, hogy mit kockáztatsz a kapcsolat összes értékével, és megéri-e.

És akkor ott a válasz.

2021. nov. 29. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Himr*banc
2021. nov. 29. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Csak egy átlagos férfi vagy.
2021. nov. 29. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
4# Köszönjük femcelke
2021. nov. 29. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Léteznek olyan emberek, akik nem akarnak monogám kapcsolatot, így lehet te is ilyen vagy, avagy hiányzik neked valami ebből a lányból.
2021. nov. 29. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
#6 Vaóban léteznek ilyenek. De ez úgy tisztességes, ha a másik fél erről tud, és elfogadja.
2021. nov. 29. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!