Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kapcsolata hàzassàga ellenére flörtöl még jelentheti azt hogy tud hosszútavon hüséges lenni?
Hugom férje az elmult 10 évben 3-4 alkalommal szemezett mas növel
hugom mellett...
Ma beszélgettünk erröl es engem is megkerdezett erröl...
Sosem nézném ki a férjéböl h megcsalnà
bàr egyszeri félrelépés sztem könnyen adodhat belöle...
Nektek mi a véleményetek?
Jelenthet valamit?
Vagy valamilyen szinten természetes h kell megerösités a màsik nemtöl?
Jellemhibat csak leplezni lehet jobban, vagy roszabbul. A megcsalasnak is tobb fajtaja van, van aki elore eltervezi, masnal meg csak rovidzar van. Addig szerintem nem lesz baj, amig nem jon szembe egy olyan no, aki meg akarja szerezni. Marpedig akkor valszeg lepni fog.
Regebben olvastam, egy 20 eves lany kerkedett azzal, hogy barkinek a ferjet el tudja szedni, mert a meloban es otthon a hazimunkaban szethajtott feleseg, 1-2 gyerek megszulese utan sose lesz olyan top formaban, mint o, szexin feloltozve, kisminkelve, nyomulosan. Kapott erte hideget meleget a csaladanyaktol, de attol meg igaza volt. Na egy ilyen szerintem siman elviszi a fenti celszemelyt. Valljuk meg, a ferfiak nagy tobbsegenek nincs tartasa. Erre gondoltam jellemhibanal. Hatvanyozotabban rosszabb, ha nem a hiba keresi ot, hanem o a hibat, elobb utobb megtalalja.
42F
4-es. Na és mi van akkor, ha a nő nincs széthajtva, mindenben támasza, segítsége a férje? Mert kissé unalmas az a megközelítés, hogy a férfiak a jellemtelenek, a szemetek. A nők viszont kizárólagosan csakis áldozatok, ők akik mindig, minden körülmény ellenére főznek, mosnak, takarítanak, gyereket nevelnek, bevásárolnak... ja és minden nap szexelnek a párjukkal. El sem lehet képzelni azt a felállást, hogy a nő hideg, rideg, számító, önző, egoista? Vagy mondjuk hogy egy férfi szét gürcöli magát a családjáért, de még egy jó szót sem kap érte?
Aztán amikor mondjuk 10 év múlva elege lesz az egészből, kiherélték a jellemét, megtaposták lelkileg, akkor félremegy és próbál 5 perc boldogságot kapni mástól? Persze, ilyenkor is a férfi a szemét... Én nem vagyok rosszindulatú, de a sok erkölcs csősznek kívánok az életemből 1 hónapot, és mindjárt máshogy látná a világot.
A válás nem alternatíva, 43 évesen látom magam körül a nőket. A nagyrésze elvált, gyerekekkel, problémákkal, rossz és rendezetlen körülményekkel. Gyerektartást nem fizető volt férjekkel, anyagi nehézségekkel. Azoknak a nőknek akiknek meg 40 felett nincs gyerekük, azok meg álmodoznak a sármos cégvezetőkről, a hétvégi minőségi együttlétekről (wellness, étterem, utazások, vásárlások, koncertek stb.) Ezzel az a baj, hogy egy úgymond családos férfinak már más az elképzelése az életről, de ezt nem részletezem. Ja, és az ilyen nőknek fontos hogy a 40-50-es hercegnek se legyen gyereke.
Én egy válással csak buknék, de nem is kicsit. Egy válás egyenlő az anyagi és morális csőddel, persze ezt sokan megcáfolják, hogy egyedül annyira jó. Nálunk a probléma a szex hiánya. Nekem fontos lenne, a feleségemnek meg csak púp a hátán. Sosem szerette, rossz gyerekkor, rossz neveltetés, gátlásosság eredménye. Viszont ketten létrehoztunk egy biztonságos életet, megvan mindenünk. A válással mindez megy a szemétdombra.
Zsakbamacskat vettel? Hazassag, gyerekek, utana meg a panasz, hogy nem ilyen lovat szerettem volna? A megcsalas is csak addig buli, amig meg nem buksz valamin. Utana pedig hiaba nem szeretnel valni, ha a masik igen. Es igen te leszel a lepraskent elkonyvelve a buli vegen, rad fognak mutogatni a kozos ismerosok, hogy mekkora szemet voltal stb.
Csak gondold vegig, hogy mit vesztenel, es donts. Egy valas termeszetesen donti az egzisztenciat, amig a gyerekek fel nem nonek, de ha ez kell, hogy felszabadulj, akkor legy ferfi, tedd meg, ne panaszkodj. Meg a megcsalas elott, hogy a jarulekos vesztesegeket elkeruld.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!