Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 25 éves férfi, és egy 35 éves nő kapcsolata működhet hosszútávon?
Mit értesz hosszú táv alatt? A nő 5 év múlva 40, a srác meg alig 30. Legkésőbb kb itt lesznek a bajok, hanem korábban. A nő mindenképpen gyereket fog akarni, megállapodást, és 40 évesen már nem biztos, hogy ugyanaz a vonzó nő lesz, aki most, a férfi pedig 30 évesen szinte minden tekintetben a legjobb korban, már vélhetően elindult karrier, még válogathat a magánéletében is a lehetséges életutak között...
az meg jó duma, hogy gyereket nem akar egyik sem, a nő helyében én sem emlegetnék gyereket egy 25 éves srácnak, de a körülöttem lévő nők akik ezt komolyan is gondolták 30-35 éves korukban, 1-2 év múlva 90%-uk nagyon komolyan ráállt a gyerek projektre.
Anyum 42, a párja 31.
5 éve vannak együtt.
Működhet. Én boldog lennék egy ilyenben. A korombéli buta kislányok nem izgatnak, az idősebb nőket szeretem. Ha tényleg nem akartok gyereket és nem fog a nő pár éven belül élet-halál kérdést csinálni belőle, akkor nagyon jól működhet. De nem mennék bele úgy, hogy a nőnek rejtett szándéka, hogy majd idővel baba. Házasság oké, azt akarok, de babát soha.
24/F
"hogy a nőnek rejtett szándéka, hogy majd idővel baba"
- pedig 99%-ban ez jelen van, a teste 15 éves korától készül rá, és lehazudhatja, de elég skizoid helyzet ez, hogy a teste mást akar, mint a lelke..
Ez működhet, de 35 évesen, a legszebb férfikorban lévő és az elhervadt 45 évessel már nem annyira felhőtlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!