Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek általában egy férfi csak akkor hűséges, hosszútávon, ha hogyha akarná se tudná megcsalni a párját?
Abból kiindulva jutott ez eszembe, hogy általános frázis az, hogy a kevésbé helyes, visszahúzódóbb férfiak a hűségesebbek... de ők valószínűleg azért, mert igazából alkalmuk sincs rá, hogy megtegyék, nem? Miért lenne egyébként jobb lelkű valaki azért, mert rosszul néz ki?
(Nem saját sérelem, én bízom a barátomban, pedig lenne alkalma rá bőven, csak szimplán érdekel, hogy erről ki hogy vélekedik. Ja, és nem vagyok férfi gyűlölő se. :)) )
Nem, ennek nem sok köze van a kinézethez, hanem inkább ahhoz, hogy mennyire becsületes, erkölcsös az illetö.
Viszont akik nem szuper szépségek, azok a sok esteben értelmesebbek, komolyabbak.
A párom kimondottan jól néz ki (nem szépfiú, hanem markáns férfitipus), ennek "ellenére" soha nem csalna meg, mert tudja, hogy akkor vége a közös életünknek, és az többet jelent neki, mint egy kaland. (Ajánlatokat kapott már, de engem szeret.)
Ez csak erkölcs, értékrend kérdése.
Ismertem olyan srácot, kicsit jártunk is, aki mit mondjak... nem tetszett egyáltalán. Mégis könyörgött, hogy adjak esélyt neki. Megtettem. Hiba volt, mert 3 hét után már rajtakaptam, szándékában állt megcsalni, csak még nem volt hozzá csaj. Szóval kidobtam.
A férjem viszont helyes, mások szerint is, mégis csak én létezem a számára mint nő. Hűséges típus. Egyszerűen így lett nevelve, ilyen erkölcs szorult bele:) Ezért sem volt soha szoknyavadász. Mert nem ilyen típus.
Szóval nem a külsőségek függvénye a dolog.
Nem az az igazi dicsőség, ha egy pasinak lenne rá alkalma hogy megcsaljon és mégse teszi, mert meggondolja magát, hanem az , ha még kísértést sem érez rá, hogy megtegye:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!