Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 17-18 éves lány egy 30-as pasitól? Az alább leírt lánytípus kijönne hosszútávon egy 22 éves szociopatával?
Adott egy lánytípus (szerintem mindenki ismer legalább egy ilyet): 17-19 közötti, napi 3 tonna vakolat a fején(anélkül átlagos/ronda), mindig magassarkúban, pasifogó ruhában,divat és sminkmegszállott, mindig "pasifogó" készenlétben van, nagydumás, sok fiúbarátja van, már több kapcsolata volt(max 2-3 hónaposak, idõsebb(25-35-as pasikkal), egyébként nem olyan buta, irodalomkedvelõ, és nem fél a világhálón hangoztatni hogy mennyire k***a okos és szexis(egyébként meg evangélikus suliba jár)
1: kérdés mit vár egy ilyen egy 30-as pasitól, illetve ax mit vár tõle?
2: egy 22 éves szociopata stác inkább egy ilyen csajjal tud megmaradni tartós kapcsolatban, vagy inkább egy magamfajta, természetesen szép, türelmes, kedves, megértõ, gazdag szókincsû, jó humorú, végtelenül empatikus, felelõsségteljes és sokmindent tûrõ nõvel? 22 éves vagyok, és a szociopata srác akibe szerelmes vagyok szintén 22, és nagyon bírjuk egymást már 8 hónapja, de most novemberben megjelent ez a kiscsaj, és kíváncsi vagyok, hosszútávon melyikünk esélyesebb.
a kérdésre kérek választ, nem arra hogy "szociopatával kezdesz, de hülye vagy!" Ismerem õt, nem egy hannibal lecter, szóval NE ezen akadjatok fenn.
Két kérdést ajánlok a figyelmedbe:
1.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..
Olvasd el, mit ír a pszichopatákról a "hosszú" válaszoló. Nem papolok, csak OLVASD EL legalább egyszer.
"Ismerem õt, nem egy hannibal lecter, szóval NE ezen akadjatok fenn."
Nem ismered. A szociopaták állandóan színészkednek. Egyáltalán honnan tudod, hogy szociopata?
A második kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..
Na, ennek a csajnak utald ki azt a fiút!
A 2-es típusú lány unalmas,átlagos-azzal nehezebben fogsz magadnak pasit,ha te a 2-es típus vagy...
Még az átlagos pasik is az átlagfeletti csajokat veszik észre.Nagytöbbségüknek a szexi kivágott ruhák kellenek stb.Ha átlagos vagy,pláne fel kell dobnod a külsőd, hogy észrevegyenek. Ha tapasztalatlan vagy és szeretnél tapasztalatot mindenképp. Első a külső,aztán ha a személyiséged is jó,akkor tudod megtartani a pasikat!
A 30as pasik is szívesen tolják a 17 éves kiscsajokat,nem várnak sokat,max tanítgatják,szexelnek velük,irányítják őket.Ill ha van egy jóképű pasi,akit lehet irányítani,akkor a 17 éves kiccsaj simán z ujja köré csavarja és kihasználja,ahogy akarja.
1-es: simán odadobnám neked a kis luvnyát, de azzal leleplezõdne az identitásom :/
2-es: értem az aggodalmad, csak nem érdekel
3-as: veled nem beszélek.
"2-es: értem az aggodalmad, csak nem érdekel "
Ja, hát akkor jó, akkor engem se érdekel. Akkor nyugodtan csináld az önsorsrontást és tedd magad tönkre a pszichopata fiúval, ha neked ez a vágyad :D Hisz azon nem lehet segíteni, aki nem igényli.
"3-as: veled nem beszélek."
Miért nem beszélsz vele? Eddig tőle kaptad a legértelmesebb választ.
tartós kapcsolatban?
mármint olyanban ahol van őszinteség és hűség és igazi szerelem?:D ugyan már.
olyanban,ahol felhasznál mert kedvére vagy,esetleg néha félremegy majd az arcodba hazudik már inkább.
de hát mindegy kedves kérdező fogalmad nincs róla,hogy milyen a szociopata,de hajrá majd saját károdon megtudod h te leszel a "szerencsés". a tulajdonságaidat leírva egyébként egy szociopata kedvére való vagy. de sose hidd,hogy igazán szeretni fog és megbecsülni.:D
különben meg honnan tudjuk,hogy melyikőtök jön be neki mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!