Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok hűséges lenni?
Már elegem van magamból:D Első barátom egy szuperrendes srác volt, de többször is megcsaltam (csak csók), szakítottunk.
Most újra van egy barátom, a világ legrendesebb és legaranyosabb embere, még sosem nevettem úgy, mint amikor vele vagyok. Egyszerűen boldog vagyok mellette. Mégis, tudom, hogy ha elmennék buliba a csajokkal, kicsi pia és rögtön valami random csávóval smárolnék...
Miért van ez? Eddig azt hittem, hűséges típus vagyok. Úgy érzem, szerelmes vagyok, tényleg nagyon szeretem a srácot, állandóan rá gondolok és hiányzik, és ha vele vagyok, a fellegekben repülök, ha meglátom, rögtön vigyorgok mint az idióta stb.
Olyan jó pasit fogtam ki, eskü, és helyes és "tökéletes" és boldog vagyok vele. De meg fogom csalni, tudom.. már egyszerűen nem bízok magamban. Miért van ez?
17/L
Meg fogják mondani a többiek, ők nem olyan visszafogottak, mint én.
Segítek: K-val kezdődik. Esetleg R-rel.
Mert fiatal vagy, mert éeted még játék, még gyermeki, még nem nőttél fel, és a döntéseidnek nincs súlya. Nincs felelősség benned, és ami még fontosabb: nincs benned kellő empátia.
Majd amikor a ló másik végén leszel, amikor kapod az élettől a pofonokat, és elgyötört leszel, akkor rájössz, hogy milyen szeleburdi kislány voltál, és eszed ágában sem lesz a piára fogni az erkölcsi gyengeségedet, akkor tudod már mi a tét mit veszítesz igazán és tudni fogod, miért érdemes megtartani az igaz szerelmet.
Csak idő türelem és pár sorscsapás és kigyógyulsz belőle :)
Én azt mondom, jobban megbecsülhetnéd, akid van!!
Te mondod, hogy nagyon rendes srácokat fogsz ki! Akkor?
Nem így működnek a dolgok. Hiába vagy 17 éves, önuralom akkor is kell. Ne várd meg, amíg Te is koppansz.
19/L
#4: Eszem ágában sincs a piára fogni:D Amúgy igen, így a kérdés alapján így tűnhet, de nem hinném, hogy annyira felelőtlen lennék. Három állásban dolgozok, mellette ugye tanulok (állatorvosira készülök) és barátozok/barátnőzök. Az egész családban én dolgozok egyedül, és minden bevétel a rezsi kifizetésére megy. Rossz anyagi helyzetben vagyunk, és ez most nagyképűségnek fog tünni, de én látom el az egész családot:D Apum csak tévézik, félig már depressziós; anyum házimunkát végez. Nem hinném, hogy felelőtlen tini lennék.
#5: teljesen igazad van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!