Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelki okokra vezetnétek vissza, hogy nem vagyok képes hűséges lenni?
Figyelt kérdés
Légyszives azon kívül, hogy ribanc vagyok.2012. júl. 21. 21:19
1/5 anonim válasza:
ugyanarra amire nekem, csak én fiú vagyok.
2/5 anonim válasza:
Lelki ok? Talán nem szereted azt, akivel együtt vagy. Azt tanácsolom, hogy amíg ezt nem növöd ki, addig ne legyen pasid, mert csak összetöröd a szívüket. Éld ki magad, amíg úgy érzed hogy nem megy a komoly kapcsolat.
3/5 anonim válasza:
Ehhez komoly, akár több hónapos psziho- vagy hipno- analízis kéne, senki nem fog tudni neked erre érdemben itt válaszolni!
4/5 anonim válasza:
Akaratgyenge vagy, alacsony az önbecsülésed, ezért mindenkitől fogadod az "elismerést". De ettől csak még alacsonyabb lesz az önbecsülésed, hiszen képtelen vagy uralkodni nagadon, és a lelked mélyén tudod, hogy gyenge vagy, valamint képtelen vagy igazi erkölcsi értékeket képviselni. Ne félj segítséget kérni ez ügyben. Hogy korábban ért-e valami trauma, azt nem tudom a kisujjamból kiszívni sajnos. Ahogy azt sem, hogy milyen gyerekkorod volt.
5/5 Macs1209 válasza:
Nem csak lelki okok:
- Megcsaltak
- Rossz példát láttál fiatalabb korodban
- Változatosság-függő vagy (és ez van párkapcsolatra is)
- Koncentrációs zavarok
- Keresed a tökéletes párt, és gyorsan váltanál, ha egy
dolog már nem stimmel az aktuálissal
- Belső félelmek, szorongás
Kb hirtelen ennyi jut eszembe, de sok oka lehet, amit
pl egy hosszabb beszélgetéssel (több óra) lehetne ki-
deríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!