Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lelki okokra vezetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lelki okokra vezetnétek vissza, hogy nem vagyok képes hűséges lenni?

Figyelt kérdés
Légyszives azon kívül, hogy ribanc vagyok.
2012. júl. 21. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
ugyanarra amire nekem, csak én fiú vagyok.
2012. júl. 21. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Lelki ok? Talán nem szereted azt, akivel együtt vagy. Azt tanácsolom, hogy amíg ezt nem növöd ki, addig ne legyen pasid, mert csak összetöröd a szívüket. Éld ki magad, amíg úgy érzed hogy nem megy a komoly kapcsolat.
2012. júl. 21. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Ehhez komoly, akár több hónapos psziho- vagy hipno- analízis kéne, senki nem fog tudni neked erre érdemben itt válaszolni!
2012. júl. 21. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Akaratgyenge vagy, alacsony az önbecsülésed, ezért mindenkitől fogadod az "elismerést". De ettől csak még alacsonyabb lesz az önbecsülésed, hiszen képtelen vagy uralkodni nagadon, és a lelked mélyén tudod, hogy gyenge vagy, valamint képtelen vagy igazi erkölcsi értékeket képviselni. Ne félj segítséget kérni ez ügyben. Hogy korábban ért-e valami trauma, azt nem tudom a kisujjamból kiszívni sajnos. Ahogy azt sem, hogy milyen gyerekkorod volt.
2012. júl. 21. 21:27
 5/5 Macs1209 ***** válasza:
100%

Nem csak lelki okok:

- Megcsaltak

- Rossz példát láttál fiatalabb korodban

- Változatosság-függő vagy (és ez van párkapcsolatra is)

- Koncentrációs zavarok

- Keresed a tökéletes párt, és gyorsan váltanál, ha egy

dolog már nem stimmel az aktuálissal

- Belső félelmek, szorongás

Kb hirtelen ennyi jut eszembe, de sok oka lehet, amit

pl egy hosszabb beszélgetéssel (több óra) lehetne ki-

deríteni.

2012. júl. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!