Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem tudok hűséges lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok hűséges lenni?

Figyelt kérdés

Már elegem van magamból:D Első barátom egy szuperrendes srác volt, de többször is megcsaltam (csak csók), szakítottunk.

Most újra van egy barátom, a világ legrendesebb és legaranyosabb embere, még sosem nevettem úgy, mint amikor vele vagyok. Egyszerűen boldog vagyok mellette. Mégis, tudom, hogy ha elmennék buliba a csajokkal, kicsi pia és rögtön valami random csávóval smárolnék...

Miért van ez? Eddig azt hittem, hűséges típus vagyok. Úgy érzem, szerelmes vagyok, tényleg nagyon szeretem a srácot, állandóan rá gondolok és hiányzik, és ha vele vagyok, a fellegekben repülök, ha meglátom, rögtön vigyorgok mint az idióta stb.

Olyan jó pasit fogtam ki, eskü, és helyes és "tökéletes" és boldog vagyok vele. De meg fogom csalni, tudom.. már egyszerűen nem bízok magamban. Miért van ez?

17/L

2014. jan. 3. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

17 évesen három állásban dolgozol és tanulsz is

Persze...

2014. jan. 3. 12:39
 12/16 A.R. ***** válasza:
63%
kurvuska :D
2014. jan. 3. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Az okát nem tudom, de nálam is hasonló volt a helyzet ilyen idősen... Igaz sokszor csók se volt, de volt több olyan férfi is, akikkel eléggé nyíltan flörtöltünk, akárhányszor találkoztunk eléggé erotikus volt az egész jelenet, annak ellenére, hogy nem is értünk egymáshoz.

Így indult.

Aztán az akkori barátomnál, aki az első volt (4 éves kapcsolat), eléggé beindított az egyik egyetemi tanárom.. na jó nem tanár, az túlzás, de egyik órámat ő tartotta. Életemben először itt kezdtem el úgy igazán valaki mást akarni, és tényleg komolyabban, pedig előtte nálam is csak ez volt, hogy tudtam, hogyha úgy alakul, akkor nem feltétlen állok ellen.

De könnyű innen tovább süllyedni.. szóval megkértem, hogy tartson nekem egy külön órát a vizsgám előtt, direkt nagyon csinosan mentem, ő meg totál zavarban volt persze végig, és láttam rajta, hogy megőrül értem. Aztán hamarosan fel is keresett utána, találkoztunk, elmondta mennyire kellek neki, pedig van barátnője! (ezt előtte én nem tudtam). és találkozhatnánk igazán párszor..

még itt se mentem bele a játékba és leráztam, de ezt a szitut én gerjesztettem már egyértelműen.

Azóta már másik sráccal járok, ő is igazi minta pasi, nála jobbet kívánni se lehetne, és emellett nem is az a papucs, szóval minden megvan benne, ami kell, és mégis van mellette viszonyom...

Most már nem igazán akarok másabb lenni, jó így nekem teljesen, már a bűntudat se jelentkezik úgy, mint régen... az önzés könnyen átveszi ám az irányítást az emberen.

Azért írtam ezeket le neked, mert úgy hiszem, hogyha még akkor régen nem megyek bele az ilyen értelmetlen játékokba, nem kapok rá az ízére, akkor talán most se lennék ilyen sz*r ember.

Úgyhogy ha van önuralmad, akkor ne tegyél ilyeneket, gondolj bele, hogy mit okozol ezzel a másiknak! És hogy neked hogy esne! és lehetőleg ez el fog tántorítani...

22L

2014. jan. 3. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:

igen k_rvásan viselkedek, tudom, de nem azt kérdeztem, hogy hogyan viselkedek, hanem hogy miért van ez. És az ember nem születik egyből k_rvának.

#13: köszönöm a válaszodat és h leírtad. igyekszem ellenállni majd

2014. jan. 3. 17:41
 15/16 A kérdező kommentje:

#11: újsághordás (hajnalonként, de nincs órához kötve, akkor hordom ki, amikor tudom) + hétfőtől vasárnapig este árupakolás + minden vasárnap, néha szombat délelőtt hostesskedés. Tanulást is meg lehet oldani, munka után, előtt, út közben, órákon figyelek.

Nem értem, miért olyan hihetetlen. Attól még, hogy te nem csináltál ilyet, van, akinek ez napi rutin és muszáj.

2014. jan. 3. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem egy olcsó kis r1banc vagy, ennyi... lehet arra fogni, hogy jaj fiatal vagy meg hasonló baromságok! Én fiú vagyok, mégsem alkalmizgattam, nem dugtam meg több tíz csajt... Pedig imádom a szexet, a párommal minden nap szexelünk, még is tartottam magam egy bizonyos erkölcsi normához... De meg tudsz változni, ki tudod "nőni" majd ha valóban megtalálod a szerelmet, legalábbis remélem :)
2014. jan. 5. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!