Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok hűséges lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő volt egy barátom még régebben, négy évig jártunk, de elég csúnya dolgok is történtek közöttünk, nagy csalódás volt. Azóta egyszerűen képtelen vagyok a hűségre.(lassan 3 éve) Hiába vagyok szerelemes, akkor is rajtam van a viszketegség. Lehet ezzel valamit csinálni, pszichológushoz menni, vagy ez előbb utóbb elmúlik? Mit tegyek én sosem voltam ilyen?2011. nov. 25. 23:48
1/2 anonim válasza:
Gondolkozz el,neked milyen érzés volt csalódni,és gondold el te mit teszel,ha megcsalsz valakit,aki mondjuk már meg is szeretett.
De,amúgy lehet tényleg elkéne látogatnod a pszichológushoz,ha nem megy,ő tud talán tanácsot adni.
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg úgy érzed, hogy eddig ezek nem voltak meg benned, valószínűleg a négyéves kapcsolat után lehetett a törés, ami megváltoztatott. Lehet, hogy tényleg rossz irányba indultál el, de lehet, hogy ez csak egy fejlődési fázisod, ami egyben a traumák feldolgozásának a része. Az is könnyen lehet, hogy nem mersz bízni senkiben, nem mersz érzelmileg elmélyülni, ragaszkodni, mindig keresed a "tartalék" szitukat. De te érzed, nem akarok hülyeséget mondani, ezek csak felvetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!