Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok hűséges lenni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 évesen volt az első barátom, vele el is vesztettem.. Tudom, hülye voltam. Óriási sebeket szerzett nekem.. Most csak pár évvel vagyok öregebb, van barátom 2 hónapja, de eddig 4 sráccal csaltam meg, pedig kezdek már szerelmes lenni belé..
2009. aug. 11. 11:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez a legköcsögebb dolog a világon amit tettél! És ilyen fiatalon! Szörnyű! A palid jobbat érdemel! 18/L
2009. aug. 11. 11:18
 2/25 A kérdező kommentje:

Tudom, és el is fogom mondani neki..

De félek, hogy később se leszek másmilyen.. :'(

2009. aug. 11. 11:21
 3/25 anonim ***** válasza:
76%
Most nagyon csúnya dolgokat akartam írni ide, de inkább hagyjuk....
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
2 hónap alatt 4 sráccal? Ha kiállsz a legközelebbi főútra még pénzt is kereshetsz vele, de ha esetleg ezt nem tartod jó megoldásnak akkor szállj magadba és gondolkozz el rajta hogy k.va akarsz lenni vagy normális nő!
 5/25 anonim ***** válasza:
77%
11:21/2 Bocs de másképp nem tudtam kifejezni hogy ez mennyire gáz!
2009. aug. 11. 11:23
 6/25 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nagyon gáz vagyok...

De válaszoljatok légyszíves az eredeti kérdésre, és ne engem oltsatok :(

2009. aug. 11. 11:24
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki. Remélem jó nagy pofont kapsz az élettől, hogy kirúg, és nem fog megbocsájtani. Így talán rájössz, hogy mekkora köcsögséget csináltál!
2009. aug. 11. 11:29
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Rendben!

Légy őszinte a barátodhoz, mondd el neki mit tettél és folytassátok külön!

Ez a legjobb amit tehetsz, hiszen megérdemli a barátod hogy boldog legyen (mással)!

És hogy neked mit kellene csinálni....

15-16 évesen nem kellene 2 hónap alatt 4 különböző fiúval is lefeküdni mert ez nagyon szánalmas dolog...

Legalább védekeztetek???

2009. aug. 11. 11:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó akkor döntsd el hogy mi a fontosabb! (nem bántás) Vagy legyél szingli és feküdj le akivel akarsz és jólesik, de ne vegyél valakit hülyére mellette. Tarts alkalmi kapcsolatokat és majd ha úgyérzed hogy nem ez a jó, hanem elég ha egy párod van akkor legyen egy barátod és csak vele!
2009. aug. 11. 11:32
 10/25 A kérdező kommentje:

17 vagyok, de mind1 :P

Védekezek, igen..

Pofonokat elég sokat kaptam az élettől.. Egy ideig intézetbe voltam, mert szüleim lemondtak rólam, meghalt a hugom, apám alkoholista, anyám le se sz*rja a fejemet. Barátaim nincsenek, nehezemre esik normális emberi kapcsolatot létrehozni..

2009. aug. 11. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!