Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok hűséges lenni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 évesen volt az első barátom, vele el is vesztettem.. Tudom, hülye voltam. Óriási sebeket szerzett nekem.. Most csak pár évvel vagyok öregebb, van barátom 2 hónapja, de eddig 4 sráccal csaltam meg, pedig kezdek már szerelmes lenni belé..
2009. aug. 11. 11:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Előszöris gondold végig, hogy miért csaltad meg.

Nem szereted esetleg? Jó lenne, ha tudná... Csak azért, hogy legyen, nem kéne tartanod őt.

Nem jó vele a szex? Jó lenne ha tudná, hátha tudna javulni.

Jó a szex, tökmindegy kivel? Nem volt épp kéznél? Legyél többet vele. Vagy ne tarts pasit, csak feküdj le bárkivel lelkiismeretfurdalás nélkül... Persze óvatosan!

2009. aug. 11. 11:33
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Te kérdezted, mi csak válaszolunk. Ne sajnáltasd magad akkor!
2009. aug. 11. 11:35
 13/25 A kérdező kommentje:

De, épp kezdeném megszeretni őt :(

Jó vele a szex, életembe először volt hüvelyi orgazmusom, hála neki.

Az igaz, hogy nem sokat vagyunk együtt, de én bírom... Egyszerűen képtelen vagyok megállni, nincs belül önbizalmam, csak tettetem, és jól esik, hogy kellek valakinek..

2009. aug. 11. 11:36
 14/25 anonim válasza:

Par evvel vagy oregebb... fiatal moho... nincs is ezzel gond... bar minden ember maganak alakitja az eletet...

Szerintem lehetsz meg huseges ha melyen elmerulsz gondolataidban... s pl elgondolkozol tartasrol, erkolcsrol, moralrol... bar ezt a mai fiatalok nem igazan teszik meg... ez a korunk hibaja is....

egy par kerdes fogalmazodott meg bennem... aminek inkabb van jelentosege (kapcsolatban van a huseggel)... ha ezekre tudsz valszolni .. akkor estleg valtoztatni is tudsza dolgokon.. bar meg sok mindent kell tanulnod a kapcsolatokrol...

kerdesek... mennyire fontos szamodra a bizalom??

Kezdesz szerelmes lenni.. ha elmondod neki ( h 2 honap 4 srac) meg fog tudni bizni benned? Ha nem mondod oszinte vagy hozza?

Van ertelme h vele legy? V inkabb csak kalandokat kellene keresned s elni a manak? Esetleg ugy erzed h egy normalisabb sracra varsz... akkor mindek adod oda magad midnekinek?

Vegul mi van ha a srac 5 csajjal csalt meg ezalatt a 2 honap alatt? Ha netalan igy lenne s megtudnad h erezned magad? Gondolkoztal mar az o fejevel is?

Ha normalis kapcsolatod lesz (evekig tarto) akkor is megreszkiroznbad azert a fel/egy ora oromert a boldogsagod?

Nem felsz attol h esetleg elveszited az erzelmi oldalat annak h milyen vkivel kapcsolatban lenni s csak a szex kerul eloterbe? Nem felsz az erzelmi kiegestol???

Kb ennyi... szerintem nem nromalis amit csanalsz, de nem itelkezem mert minden ember hibazik...kerdes h tanul-e a hibajabol s amikor tetje is van a dolognak akkor belesik e ugyanabba a hibaba.....

Toprengj s merlegelj! ;)

2009. aug. 11. 11:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem cigi... nem kívánja a tested hogy csald meg a párod. tőle is kapsz fejhúst, legfeljebb nem akkorát.

Nem oltani akarlak, de ez bitang szánalmas dolog, hogy tudatába vagy a dolgoknak és mégis... vegyél egy kiskutyát, komolyan segít.

2009. aug. 11. 11:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy neked ilyen szerencsétlenre sikerült az életed, de akkor minek kell másoknak is tönkretenni az életét???
2009. aug. 11. 11:42
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

Keress barátokat. Ne lepődj meg meg azon,hogy az összes fiú, akihez közel kerülsz, a végén rád mászik, általában ilyenek vagyunk...

a srác viszont tutira ki fog b@szni :S

18F

2009. aug. 11. 11:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordulj orvoshoz.
2009. aug. 11. 11:52
 19/25 Srapnel ***** válasza:

Sem a kérdező, sem a válaszolók nem látják az igazi problémát. Nem a szexszel és nem a megcsalással van az igazi gond, mert ez csak következmény, a kérdező meg képtelen magát megfejteni, hogy minek a következménye (bár leírta!). Szeretethiány, a szülőktől meg nem kapott érzések.

Kérdező! Azt döntsd el, hogy milyen életet akarsz magadnak. Ha normálisat, akkor nagyon-nagyon erőltesd meg magad és kezdj el tanulni, hogy legyen alapod a normális életre, mert így csak pasik rongyja leszel. De ami fontosabb, keress föl egy szakembert, pszichológust, pszichiátert, családsegítőt, akárkit. Ha látják rajtad, hogy eltökélt vagy, jobban akarnak majd segíteni. Azt is tudnod kell, hogy ez hosszú évek munkája lesz, nem fog rendbe jönni pár hónap alatt. Ha ezt az utat választod, akkor van esélyed a normális életre és a fent leírt problémák is mérséklődnek, ha ügyes vagy és szerencsés, akkor meg is szűnnek. Mondom, amit teszel, az csak következmény, a valós probléma más. Azt kell megoldani. De egyedül nehéz.

2009. aug. 11. 11:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyrészről sajnállak is nagyon. Ha lett volna aki foglalkozik veled lehet akkor nem történik ez a 2 hónap/ 4 fiú. De épp az hogy aki egyszer-kétszer fog megdugni attól nem fogod megkapni a szeretetet!
2009. aug. 11. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!