Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok hűséges lenni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 évesen volt az első barátom, vele el is vesztettem.. Tudom, hülye voltam. Óriási sebeket szerzett nekem.. Most csak pár évvel vagyok öregebb, van barátom 2 hónapja, de eddig 4 sráccal csaltam meg, pedig kezdek már szerelmes lenni belé..
2009. aug. 11. 11:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%

hátaranyom lehet hogy sokan megköveznek de tedd azt amit szeretsz kefélj orrba szájba én is ezt teszem...inkább most tedd mint 40 évesen 3 gyerek mellett azon bánkódni hogy nem éltem ki magam...hagyd ott a barátodat és én télleg azt tanácsolom hogy egyelőre ne kezdj hosszú kapcsolatba...lehet hogy sokan fognak k.rvának tartani de ez benne van a pakliban

25/f remélem összefutunk:):)

2009. aug. 11. 12:21
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

1:ha nem változtatsz akkor jó úton haladsz afelé h ribanc légy!

2:beszéld meg vele, tuti kidob de utána a következő pasiajaiddhoz legyél hűséges, tudom h nemkönnyű a helyzeted, de ha megpróbálsz változtatni akkor többen is fognak elismerni mint normális csaj nem mint egy ribi...

próbáld csak meg és csináld meg, meglásd könnyű lesz :)

2009. aug. 11. 12:24
 23/25 anonim ***** válasza:
PFF... Kezdesz szerelmes lenni, és vele élted át először az orgazmust. Akkor mi a francért kell ilyen csúnyán elbánni vele, átvágni, hülyének nézni, megalázni? Másnak sem sikerül jól az élete, csonka családja van, vagy intézetes mittomén... de akkor legyen ribanc? Szánalom vagy az biztos. Mondd el a barátodnak amit csináltál, remélem rögvest dobni fog te kis gusztustalanság.
2009. aug. 11. 18:30
 24/25 anonim ***** válasza:
ha tényleg szeretetet akarsz kapni,akkor azt 1 vkinél próbáld keresni,mert a többi csak mondja,hogy megkaphasson1-2 menetre.ezt próbáld megérteni és ne szégyellj pszichológushoz menni
2009. aug. 11. 22:23
 25/25 anonim ***** válasza:

ha nem tudod megállni, hogy ne csald meg a párodat, akkor még nem nőttél fel egy kapcsolathoz igazán. (nyugi, ez sajnos korántsem kortól és családi / baráti háttértől függ)

képzeld el fordítva a helyzetedet: lebukik előtted a párod, hogy megcsalt, hogy esne? gondolom, hogy nem éreznéd magad fényesen utána... ha valakit ugyanis szeretek, - testileg / lelkileg egyaránt - akkor eszembe sem jut másfele kacsingatni!

2009. aug. 14. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!