Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok hűséges lenni. Mit csináljak?
hátaranyom lehet hogy sokan megköveznek de tedd azt amit szeretsz kefélj orrba szájba én is ezt teszem...inkább most tedd mint 40 évesen 3 gyerek mellett azon bánkódni hogy nem éltem ki magam...hagyd ott a barátodat és én télleg azt tanácsolom hogy egyelőre ne kezdj hosszú kapcsolatba...lehet hogy sokan fognak k.rvának tartani de ez benne van a pakliban
25/f remélem összefutunk:):)
1:ha nem változtatsz akkor jó úton haladsz afelé h ribanc légy!
2:beszéld meg vele, tuti kidob de utána a következő pasiajaiddhoz legyél hűséges, tudom h nemkönnyű a helyzeted, de ha megpróbálsz változtatni akkor többen is fognak elismerni mint normális csaj nem mint egy ribi...
próbáld csak meg és csináld meg, meglásd könnyű lesz :)
ha nem tudod megállni, hogy ne csald meg a párodat, akkor még nem nőttél fel egy kapcsolathoz igazán. (nyugi, ez sajnos korántsem kortól és családi / baráti háttértől függ)
képzeld el fordítva a helyzetedet: lebukik előtted a párod, hogy megcsalt, hogy esne? gondolom, hogy nem éreznéd magad fényesen utána... ha valakit ugyanis szeretek, - testileg / lelkileg egyaránt - akkor eszembe sem jut másfele kacsingatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!