Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy vágynák a szerelemre. Már a 15. karácsonyom fogom egyedűl tölteni. Csöndes, visszahúzódó nyugodt fiú vagyok aki igazán tud hűséges lenni és szeretni. Sehogy nem találok barátnőt. Szeretnék szeretni. Szabolcs megyei fiú vagyok.15/f
Első :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen besírtam :')
Ha nagyon szemét lennék, én meg hozzátenném, hogy akkor legalább nem lenne "egyedűl" :D (Az voltam, tudom:))
De hogy ne csak offoljunk.. Járj el gyakrabban szórakozni, városba. Bárhova igazából, csak ne csücsülj otthon, várva a nagy Őt :) Ja, és írtad, hogy csendes visszahúzódó vagy... ha valaki megtetszik, akkor azért legyen elég önbizalmad és merd megszólítani :)
Annyi mindent akartam írni, de most ennyi fért bele.. majd még lehet visszatérek :D
Amúgy nem gáz az, ha nem feltétlenül a barátnőddel töltöd a karácsonyt 15 évesen.. főleg, hogy egyelőre még jelölt sincs. Családdal is lehet jó :) Majd utána jön a csajozás ;D
A neved alapján rád lehet keresni, nem sok ilyen nevű ember van Facebookon. :)
Egyébként ne búsulj! Én 19 karácsonyt töltöttem egyedül. Mindenkinek máskor jön el az az alkalom, amikor megtalálja a szerelem. A csöndes-visszahúzódó fiúknak is vannak hobbijai. Próbálj hasonló érdeklődésű lányokkal ismerkedni, ha fosol élőben, akkor neten. Rengeteg hasonló csaj létezik, csak keresni kell.
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!